САСТАНАК ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА И КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ КИНЕ: Србија и Кина стављају свој народ на прво место

Новости онлајн

29. 11. 2022. у 16:59

ДЕЛЕГАЦИЈА Покрета социјалиста на челу са њиховим лидером Александром Вулином састала се данас у Београду са делегацијом Комунистичке партије Кине предвођеном замеником Међународног департмана Централног комитета КП Кине Qиан Хонгшаном.

САСТАНАК ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА И КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ КИНЕ: Србија и Кина стављају свој народ на прво место

Фото: ПС

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин истакао је да је уверен да ће снага Комунистичке партије под вођством Генералног секретара друга Си Ђинпинга донети благостање Народној Републици Кини и многа добра читавом свету.

Вулин је додао да Покрет социјалиста дели исте вредности са Комунистичком партијом Кине и да Покрет социјалста подржава целовитост Народне Републике Кине и политику "Једне Кине", баш као што и Народна Република Кина подржава територијални интегритет Србије. 

Фото: ПС

На састанку је истакнуто да и Србија и Кина брину о свом народу и да свој народ стављају на прво место, баш као и две партије. 

Александар Вулин је раније упутио честитке Комунистичкој партији Кине поводом успешно реализованог 20. Националног конгреса, а такође је честитао Генералном секретару КП Кине Си Ђинпингу трећи историјски мандат. 

Александар Вулин је као председник Покрета социјалиста позван да посети седиште Комунистичке партије Кине и Народну Републику Кину. 

Фото: ПС

Састанак је уприличен као наставак вишегодишње успешне сарадње Комунистичке партије Кине и Покрета социјалиста. 

Састанку је присуствовала и амбасадорка Народне Републике Кине у Србији госпођа Чен Бо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

ПРЕКРЕТНИЦА - ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕМО Јелена о најтежим тренуцима у вези са Новаком