ПОРУКА ДЕЦЕ СА КиМ СРПСКИМ ФУДБАЛЕРИМА "Орлићи са Косова кличу: Летите и Србије се сетите" (ВИДЕО)

Косово онлине

29. 11. 2022. у 16:49

УЧЕНИЦИ и наставници Основне школе "Стана Бачанин" у Лешку данас су на оригиналан начин послали подршку фудбалерима Србије пред утакмицу са репрезентацијом Швајцарске уз поруку "Орлићи са Косова кличу: Летите и Србије се сетите".

ПОРУКА ДЕЦЕ СА КиМ СРПСКИМ ФУДБАЛЕРИМА Орлићи са Косова кличу: Летите и Србије се сетите (ВИДЕО)

Фото: Kosovo online

У органицацији свештенства Храма Успења Пресвете Богородице и управе школе, око 350 ученика заједно са наставницима данас су се окупил и послали поруку српским репрезентативцима.

Они се поређали у дворишту школе и својим телима исписали "Србија". Поруке ових маишана биле су "Нек се чује наш глас одавде све до Дохе" и "Орлови наши летите и Србије се сетите".

Како је за Косово онлајн рекао свештеник из Лешка Миломир Влашковић, деца су на овај начин желела да се придруже порукама подршке, коју "орловима" шаљу Срби са свих меридијана.

- Са искреном жељом, као и сви Срби на свету који на разне начине шаљу поруке нашим фудбалерима да победе на предстојећој утакмици, тако и деца Космета шаљу поруку и Богу се моле да наши фудбалери победе - рекао је за Влашковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)