СРАМНА ПРОВОКАЦИЈА ИЗ ПРИШТИНЕ: "Време је да се ујединимо са Албанијом"

Новости онлине

27. 11. 2022. у 09:54

ПОСЛАНИК Демократске партије (тзв.) Косова Беким Хаџиу предложио је да на заједничкој седници парламената Албаније и тзв. Косова посланици гласају за уједињење у "Конфедерацију албанске државе".

СРАМНА ПРОВОКАЦИЈА ИЗ ПРИШТИНЕ: Време је да се ујединимо са Албанијом

Фото: AP Photo/Visar Kryeziu

Хаџиу је у објави на Фејсбуку навео да је време за важне одлуке.

- Након што је (тзв.) Косово обележило 14 година као суверена и независна држава, време је да ми, изабрани од народа (тзв.) Косова и Албаније, гласамо на овој 110. годишњици независности Албаније за уједињење у Конфедерацију албанских држава, Албаније и (тзв.) Косова. Да се ​​уједине у једну државу, са једном Владом, са једним Сенатом, са два конгреса. Време је за важне одлуке за нашу нацију да сачувамо албански идентитет и да заједно будемо тамо где нам је место у Европској унији - навео је Хаџиу.

Хаџиу је затражио од председнице Скупштине Албаније Љиндите Николе и председника Скупштине (тзв.) Косова Гљаука Коњуфце да на сутрашњем састанку уведу гласање за "унију Албаније и (тзв.) Косова у Конфедерацију албанске државе".

(Косово Онлине)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОВО ЈЕ ЋЕРКА ДУБРАВКЕ МИЈАТОВИЋ И ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Сакривена од очију јавности - од мајке је наследила лепоту

ОВО ЈЕ ЋЕРКА ДУБРАВКЕ МИЈАТОВИЋ И ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Сакривена од очију јавности - од мајке је наследила лепоту

ЋЕРКА глумице Дубравке Мијатовић, Ива Радаковић, не експонира се јавно, а када је виде многи кажу да личи на своју мајку од које је, како изгледа, наследила лепоту.

28. 01. 2023. у 08:23

Коментари (17)

СА ЊИМ ЈЕ ЖЕЛЕЛА БРАК И ПОРОДИЦУ: Трагична љубав Соње Савић - од када је умро себе је сматрала удовицом, за њу је био једини