ДИРЕКТОР Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Арно Гујон делио је у Бањалуци пре два дана заставе Србије као увертиру за навијање пред утакмицу Бразил - Србија на Светском првенству у Катару, а тај гест је изнервирао политичарку и бившу амбасадорку Весну Пешић.

Josif

26.11.2022. 07:18

Ona je svoj narod ostavila 2001. godine i otišla za ambasadora u Meksiko. Kažu da bi bila bliža šapanskom ambasadoru, svom prijatelju, koji je u to vreme dobio premeštaj iz Beograd u Meksiko, Tada su, umesto da sređuju državne probleme, gledali svoj interes. A danas, svakoga ko pokaže iole mali patriotizam iznose na stub srama.

Mama

26.11.2022. 10:17

Zene u Srbiji su uvek bile ponosne i hrabre, vredne i samilosne.Ne dozvoljavam da se saka drugarica preobucenih u gospodje intelektualke obruse na ceo srpski narod zarad svoje koristi!.Brukaju zenski rod.Zasto im dajete medijsku paznju????

Ljubica

26.11.2022. 11:38

To je rečnik nekolicine srpskih akademika, koji misle da su Bogom dani. Takvom smeću ne bi trebalo da se daje toliko pažnje, ona je ista kategorija kao i ona Rada Trajković, sve probrani i izgledom i svojim javnim nastupom.

Branka

26.11.2022. 12:19

BOZE ,Kad si joj vec uzeo mozak uzmi joj i pogan jezik i njoj i Vidakovicu,vuku(namerno malo slovo necu zivotinju da vredam) i sl. Bozja ruka he spora ali stize,ja razumem da se ne slazemo sa vlascu ,ali da se sve u svojo zemlji i svoja zemlja toliko mrzi to ne mogu da shvatim!? Ni Dokovicu ni Gijonu ni cipele da ciste!

db

26.11.2022. 19:23

Prostakluk ove povampirene babe neće sprečiti Gujona da radi za dobrobit naroda kojeg je izabrao da mu u potpunosti pripada.Srećan sam jer je vreme ove spodobe od žene zauvek prošlo i nikad više neće doći ! Mladi prijatelju Arno želim ti svaku sreću i uspeh u borbi sa avetima ovog sveta - teško je sa njima izlaziti na kraj , ali si ti pokazao da to itekako umeš dobro da radiš.

Nebojsa

26.11.2022. 21:26

КО О ЧЕМУ БАБА О УШТИПЦИМА... Неко брани отаџбину своју... Неко је напада и љага и уништава... Вреднији су пажње они који воле и цене своју земљу и свој народ... Као и обично црно бели свет...

kosovce

27.11.2022. 00:27

Kao zena, mati i baka, molim gospodu tuzioce da konacno pocnu da kaznjavaju mrzitelje srpske drzave i srpskog naroda i da im pokazu da je Srbija pravna drzava cestitih, vrednih i slobodarskih ljudi. Malo sto nas pljuju u okruzenju, treba i vlastite sunarodnike da trpimo. Ovakve ispicuture da nas pljuju i brukaju, uzas...