ПЕТКОВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ КУРТИЈУ: "Џаба пет пута дневно кажеш за себе да си демократа, сваки Србин добро осећа твоју политику претњи"

Новости онлајн

24. 09. 2022. у 17:47

ДИРЕКТОР Канцералије за Косово и Метохију, Петар Петковић на свом Твитер налогу послао је поруку премијеру привремених институција у Приштину, Аљбину Куртију који, потпуно супротно пракси коју спроводи на територији Косова и Метохије, себе воли да назива демократом.

ПЕТКОВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ КУРТИЈУ: Џаба пет пута дневно кажеш за себе да си демократа, сваки Србин добро осећа твоју политику претњи

Фото: Танјуг

- Џаба Аљбин Курти пет пута дневно за себе каже да је демократа, кад сваки Србин на KиМ добро осећа његову политику претњи - од илегалних база на северу, сталних напада, до институционалног насиља. Боље решавај штрајкове који су преплавили Приштину, него што претиш сукобима! - написао је дирекрот Канцеларије за Косову и Метохију Петар Петковић, на свом Твитер профилу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (1)

ДЕТАЉНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ДЕЦЕМБАР: Од 6. децембра долази до потпуног преокрета