СПЕЦИЈАЛЦИ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У БОРБЕНОЈ ГОТОВОСТИ: На прелазе допремају возила за разбијање демонстрација

Новости онлине

16. 08. 2022. у 23:13

РУКОВОДСТВО тзв. Косовске полиције издало је наређење да се све специјалне јединице ставе у пуну борбену готовост и на располагање, што конкретно значи да се прекину годишњи одмори и да се у случају узбуне, све јединице ставе у потпуну борбену готовост у најкраћем временском периоду - сазнају "Новости".

СПЕЦИЈАЛЦИ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У БОРБЕНОЈ ГОТОВОСТИ: На прелазе допремају возила за разбијање демонстрација

Фото: Д. Зечевић


Како преносе наши извори, на потезу Брњак-Табалије односно објекта који користе припадници тзв. интервентне мобилне пограничне полиције, допремљено је возило ,,улта” намењено за разбиљање демонстрација, док су присутна и два возила марке ,,Хамер”.

Иначе, данас у после подневним часовима, припадници Специјалне јединице КП зване ЊСО који су српске националности, а радно су ангажовани у бази Белведере, у месту Баир у јужном делу Косовске Митровице, ванредно су послати да патролирају јужно од реке Ибар, у срединама које су већински насељене Србима.

Осим тога припадници ЊСО у поменутој бази Белведере, током целог дана су увежбавали коришћење борбених возила, односно блиндираних возила, и реализовали низ везби прве помоћи. Такође, три блиндирана возила, као и један водени топ за разбијање демонстрација, наводно су празни отишли на подручје Приштине, при чему постоје коментари припадника наведене јединице да су поменуте блинде наводно отишле по још људства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (1)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери