СРБИЈА ЈЕ ИЗНАД СВИХ НАС: Милош Вучевић о најави председника Вучића да је кандидат за премијера

Д. М.

14. 08. 2022. у 10:00

ХВАЛА председнику Вучићу на чињеници да ме види у најужем кругу људи који су спремни заједно са њим да раде и политички се боре за наше грађане и Србију.

СРБИЈА ЈЕ ИЗНАД СВИХ НАС: Милош Вучевић о најави председника Вучића да је кандидат за премијера

Фото Ж. Кнежевић

Рекао је ово "Новостима" Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, коментаришући најаву председника Србије да ће, поред актуелне премијерке Ане Брнабић и још једне особе из редова коалиционих партнера, бити кандидат за место новог председника Владе Србије.

- Имам високо мишљење о Ани Брнабић и мислим да је веома добро радила свој посао у претходном периоду. Како год председник и странка одлуче, ми ћемо наставити да радимо као један тим. Србија је изнад свега и изнад свих - казао нам је Вучевић.

Указујући да је председник Вучић недавно звао на разговор премијерку Брнабић и министра Синишу Малог и да су водили разговор о свим темама, не само о мандатару већ и о изазовима и проблемима у нашој земљи, Вучевић је нагласио да у држави може да се мисли различито око неких ствари, али око националних питања "морамо исто да размишљамо".

- Када погледате албанске медије и институције, они имају заједничку ствар - независно Косово без Србије. Када погледате хрватске странке, за све је "Олуја" дивна акција коју треба славити кроз феште. Ми треба да разумемо који су наши национални интереси. Не треба дозволити ревизију Дејтонског споразума, нечега што чува мир у БиХ - рекао је Вучевић.

УВЕК УЗ НАРОД И ДРЖАВУ

ВУЧЕВИЋ истиче да се 10 година као градоначелник Новог Сада труди да штити народ, а да је председник Вучић ту као велики патриота, који чува своју државу у пуном саставу.

- Ово је после 90-их огромна драматургија, чека нас врло тежак период. Пре свега, шта ће се дешавати на Косову и Метохији од 1. септембра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (32)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери