НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Погледајте са каквим се изазовима сусрео Вучић претходних седам дана (ВИДЕО)

Novosti online

13. 08. 2022. у 09:39

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић сумирао је утиске веома напорне недеље која је на измаку, истакао неке од њему најдражих догађаја, а затим најавио и састанак који га очекује у Бриселу наредног четвртка.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Погледајте са каквим се изазовима сусрео Вучић претходних седам дана (ВИДЕО)

Принтсцреен/ИнстаграмСНС

– Ову недељу многи су искористили да одморе, али за нас нема стајања. Обезбедили смо одређене количине гасних резерви, како грађани не би бринули пред предстојећу зиму. Са саветником за инвестиције Данилом Цицмилом анализирао сам неискоришћене потенцијале појединих општина и градова Србије. Направили смо неколико конкретних планова за привлачење инвеститора, у жељи да економски ојачамо сваки педаљ наше земље. Ипак, мени најдражи догађај ове недеље био је сусрет са нашим младим спортистима са Косова и Метохије, из Републике Српске и дијаспоре. Њихова насмејана лица, вера у снагу Србије и нада да ће моћи да остваре своје снове знајући да њихова земља стоји иза њих, на кратко су успели да ми скрену пажњу са недеље која је пред нама – написао је Вучић и додао:

– У четвртак нас очекује напоран састанак у Бриселу, о чему сам говорио током кратког обраћања медијима изразивши наду у рационално понашање Приштине. Образложио сам и ставове Србије по питању свакодневних провокација из региона, које су изазвале негативне реакције наше јавности. О овим и другим темама од интереса за нашу земљу говорио сам током гостовања на телевизији Прва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (48)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери