НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Председник Србије и врховни командант наше Војске дошао у Генералштаб

Новости онлине

31. 07. 2022. у 22:28

КАКО "Новости" сазнају Александар Вучић, председник Србије и врховни командант наше Војске дошао у Генералштаб.

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Председник Србије и врховни командант наше Војске дошао у Генералштаб

ФОТО: ТАН‌ЈУГ/ ЈАДРАНКА ИЛИЋ/ нр

Подсетимо, председник је јутрос одржао конференцију за новинаре на којој је рекао да је ситуација на КиМ опасна и компликована, али и поручио да "нема предаје".

- Приштински режим покушава да искористи расположење у свету, у којем мисле да могу да играју на карту "велики Путин је наредио малом Путину". Донели су одлуку да намећу народу на северу КиМ ствари које не могу да намећу. Послали су на административне прелазе две јединице са 21 тоном горива, са жељом да зауставе оне који имају српске личне карте. Све би то требало да крене вечерас у поноћ, уз истовремено убеђивање Срба да одустану од КМ таблица - рекао је Вучић данас на конференцији. 

МОЛИМ ИХ ЗА МИР, АЛИ ДРЗНУ ЛИ СЕ ДА КРЕНУ У ПРОГОН СРБА, СРБИЈА ЋЕ ПОБЕДИТИ

Он је, такође, апеловао и на албанску страну али и на Србе са КиМ да треба очувати мир по сваку цену:

- Српски народ на КиМ има све мање слуха и за моје мобле, а моја молба је данас да покушамо да сачувамо мир по сваку цену. Да не урадимо ништа што би могло да доведе до било каквог сукоба. Молим представнике великих и моћних земаља да мало воде рачуна о међународном праву, о стању ствари на терену и да не дозволе да њихови штићеници изазову сукоб. Ми ћемо да молимо за мир и да тражимо мир, али предаје неће бити и победиће Србија. Дрзну ли се да крену у прогон Срба, малтретирање и убијање, Србија ће победити -рекао је председник.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (68)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо