СНАЖЕЊЕ ОДНОСА И ЈАЧАЊЕ САРАДЊЕ: Министар Удовичић са премијером Сао Томе и Принсипе

Novosti online

07. 07. 2022. у 12:00

МИНИСТАР омладине и спорта Вања Удовичић састао се са председником Владе Демократске Републике Сао Томе и Принсипе Жоржом Бом Жезусом који предводи делегацију ове државе која је у посети нашој земљи поводом обележавања 45. годишњице успостављања дипломатских односа наших двеју земаља.

СНАЖЕЊЕ ОДНОСА И ЈАЧАЊЕ САРАДЊЕ: Министар Удовичић са премијером Сао Томе и Принсипе

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Министар Удовичић разговарао је са премијером Жезусом о различитим видовима сарадње у областима омладине и спорта, који могу додатно оснажити пријатељске билатералне односе двеју земаља.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Током састанка министар Удовичић и премијер Жезус изразили су обострану спремност да у будућности ојачају сарадњу кроз размену знања и искустава спортиста и спортских стручњака, развијање спортског туризма и могућности сарадње у омладинском сектору.

Премијер Жезус је изразио захвалност министру Удовичићу који је упутио позив спортистима из његове земље да се за највећа такмичења припремају у Србији, а младе да посете нашу земљу и да се повежу са својим вршњацима из Србије.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Министар Удовичић и председник Владе Сао Томе и Принсипе Жорж Бом Жезус изразили су уверење да ће две земље, које везује вишедеценијско пријатељство, бити у прилици да интензивирају сарадњу кроз формализацију односа у областима омладине и спорта.

БОНУС ВИДЕО: СЕЛАКОВИЋ И СИЈАРТО У СУБОТИЦИ: Србија и Мађарска потписале споразум о граничној контроли

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВИ СНИМАК ЛЕПЕ ПРЕМИЈЕРКЕ: Шта ће муж рећи на ово? (ВИДЕО)