ВУЛИН ОДГОВОРИО МИЛОВИМ ПАРТИЈАМА: Шта није истина - да нисте гласали да су Срби геноцидни или да немате имовине у Београду?

Новости онлајн

03. 07. 2022. у 11:35

МИНИСТАР унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин одговорио је члановима партија Мила Ђукановића.

ВУЛИН ОДГОВОРИО МИЛОВИМ ПАРТИЈАМА: Шта није истина - да нисте гласали да су Срби геноцидни или да немате имовине у Београду?

Фото: З. Јовановић

- У мафијашким организацијама нема ни мишљења, ни разлике. Зато тако о мени и мојим ставовима мисле представници партија Мила Ђукановића. Они који владају земљом са мањим бројем бирача од Новог Београда, а нису приметили да су формирана два највећа нарко-клана у Европи и не могу другачије да мисле. Могу мене да мрзе Ђукановићеве партије колико хоће, али нико не може да оспори истинитост свега што сам рекао. Посланици Црне Горе су прогласили Србе за народ геноцида, али врачарске некретнине нису.

Када би их зауставили на граници и љубазно замолили да сачекају док се не обаве контроле, црногорски посланици, поносни на своје гласање о геноцидним Србима, позивали би се на бројна познанства, утицајне пријатеље и рођаке, како и приличи онима који Србију сматрају претњом, али не и корист коју би се од ње могло имати. Моји политички ставови нису ни наређени, ни одобрени, председник свих Срба Александар Вучић може да ми нареди као министру полиције, али ми никада није ни наредио, ни забранио да мислим и говорим, па и када се не слаже са мојим ставовима. Него, господо из Милових партија, шта није истина у оном што сам рекао, нисте гласали да су Срби геницидни, нисте се позивали на рођаке и пријатеље или немате имовине у Београду и Србији - изјавио је министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, одговарајући члановима партија Мила Ђукановића који су током јучерашњег дана износили бројне увреде и лажи на Вулинов рачун.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КИНЕСКИ РАЗАРАЧ: Ово је једна од најсмртоноснијих интерконтиненталних ракета - до Америке може стићи за 20 минута