ДПС ОСЕТЉИВ НА СТАНОВЕ ПО ВРАЧАРУ: Шта се крије иза нових напада на Вулина?

Novosti online

02. 07. 2022. у 21:53

ПО количини увреда које су изречене на рачун Вулина, рекло би се да су Ђукановића баш заболели ти станови по Београду, готово исто као кад је Вулин похапсио пола шкаљарског и кавачког клана, изјавио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица, поводом увреда које су црногорски политичари изнели на рачун Александра Вулина.

ДПС ОСЕТЉИВ НА СТАНОВЕ ПО ВРАЧАРУ: Шта се крије иза нових напада на Вулина?

Фото: З. Јовановић

- Чланови партије Мила Ђукановића и њихови сателити данас су оркестрирано, на врло идентичан начин вређали нашег лидера и министра унутрашњих послова Александра Вулина, па просто не можемо, а да не приметимо да су увреде на рачун нашег лидера смишљене из једне главе, од једног човека, који би очигледно да купи дванаести и тринаести стан на Врачару упркос томе што као бивши Србин мрзи и Србију и српски народ. 

Црногорски политичари и посланици много мрзе Србију, гласају за сецесију наше државе, нашу државу проглашавају геноцидном творевином, бране Србима веру у Црној Гори, али су зато много осетљиви кад им се помену Београд и њихови станови на Врачару, тада се много разљуте. По количини увреда које су изречене на рачун нашег председника Александра Вулина, рекло би се да су Ђукановића баш заболели ти станови по Београду, готово исто као кад је Вулин похапсио пола шкаљарског и кавачког клана. 

Колико год нападали и вређали нашег лидера Александра Вулина, остаје истина да ће сви они који су гласали и подржали срамну резолуцију да је Србија геноцидна бити упамћени као највећа срамота и брука у историји Црне Горе - поручио је Торбица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СРБИНА ЗАБОЛЕО ЗУБ У ГРЧКОЈ, ОТИШАО КОД ЛЕКАРА И ВИДЕО РАЧУН: Не знам шта ме је снашло - несвакидашња ситуација на летовалишту