СПУСТИТЕ СВОЈУ БАХАТОСТ И АРОГАНЦИЈУ: Погледајте најјаче поруке председника Вучића Приштини и Западу (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 06. 2022. у 22:40

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се вечерас јавности због нових уцена међународне заједнице по питању Косова и Метохије, као и одлуке лажне државе да укине српска документа и таблице на територији јужне покрајине.

СПУСТИТЕ СВОЈУ БАХАТОСТ И АРОГАНЦИЈУ: Погледајте најјаче поруке председника Вучића Приштини и Западу (ВИДЕО)

фото: Танјуг/MILOS MILIVOJEVIC/ bg

На званичном Инстаграм профилу председника Србије објављен је видео материјал са кључним деловима данашњег председниковог обраћања. 

- Ми смо увек спремни за дијалог, док неки други нису никада били спремни за суштински дијалог, а имали су подршку најмоћнијих западних сила. Немојте да нам причате о правди, јасно је да нема ни права ни правде - део је данашњег обраћања председника Вучића, који можете прочитати у целости кликом на линк.

Председник је вечерас поручио да је јасно да нема ни дијалога ни разговора, и да ће се Србија увек трудити да очува мир, али је очигледно да неки други то не желе.

- Ја их молим да своју бахатост и ароганцију мало само спусте. Да поштују права оних које су већ убијали. Ја не мислим да ми имамо било какво друго оружје сем истине. Ми ћемо да их молимо, и ја верујем да ће бити неко паметан да услиши наше молбе. А да допустимо нове олује и нови бљесак, па тај филм нећете гледати - чују се речи председника на снимку.

Он је данас поручио да смо спремни да разговарамо о компромисима, а не о приморавању Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

ЧУВАР ТАЈВАНСКОГ НЕБА: Тиен-Кунг 3 - домет 200 км, уништава више циљева одједном