НАПРЕДЊАЦИ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ: Политика председника Вучића нам је у претходним годинама донела велики број нових радних места

Novosti online

19. 03. 2022. у 14:44

КАНДИДАТИ за посланике листе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ Миленко Јованов, Сара Павков и Ана Белоица обишли су Западнобачки округ, разговарали са грађанима, а у Кули посетили породичну фирму „АТИ Терминг“.

НАПРЕДЊАЦИ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ: Политика председника Вучића нам је у претходним годинама донела велики број нових радних места

Фото: СНС

- У претходним годинама се много улагало у општине у Западнобачком округу. Да би се наставило даље улагање и даљи развој овог округа, али и целе Србије, нама су неопходни мир и стабилност. Политика председника Вучића, политика мира и стабилности, нам је у претходним годинама донела велики број нових радних места, стотине нових фабрика и веома завидан привредни амбијент - рекао је Миленко Јованов.

Он је истакао да само мудра политика коју води председник Вучић, а то је пријатељство са целим светом, може допринети даљем просперитету државе и сигурној будућности целе нације.

- Данас је посебан дан за Србију. Свечано је отворена брза пруга Београд-Нови Сад, и то је још један доказ да се напредак наше државе види на сваком кораку. У светлу развоја и модернизације наше Србије, ми се налазимо у породичној фирми која се бави производњом котлова на био пелет. То је само један од видова коришћења енергије која нам је неопходна за даљи привредни развој - рекла је Сара Павков.

Павков је подсетила да је Србија издвојила значајна средства за замену котлова у јавним институцијама, али и за домаћинства, односно за индивидуална ложишта. Она је истакла да су и ове године обезбеђена средства за посебне пројекте за очување животне средине.

- Народна изрека каже зрно по зрно погача, а тако смо и ми, постепено, али сигурно, нашу државу издигли из пепела и направили боље место за живот за све грађане - рекла је Ана Белоица.

Она је навела да сви инфраструктурни пројекти који су урађени, али и они који ће тек да се раде, су заправо политика сигурне будућности за Србију и да је веома важно да трећег априла бирамо рад, одговорност и напредак, како би заједно осигурали мирну и стабилну будућност, а то је могуће једино са председником Вучићем на челу, нагласила је Белоица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему