ШАПИЋ ПОРУЧИО: Ада Циганлија је бисер града Београда

Novosti online

10. 03. 2022. у 15:34

АДА Циганлија је бисер града Београда и оаза мира, спорта и рекреације. Она ће бити једнако доступна свим Београђанима и неће више бити привилегованих у њеном заузећу, поручио је Александар Шапић, први на листи “Александар Вучић-Заједно можемо све”.

ШАПИЋ ПОРУЧИО: Ада Циганлија је бисер града Београда

Фото: СНС

Шапић је током разговора са грађанима на Ади Циганлији истакао да је она најдоступнија грађанима који живе на Чукарици и Савском венцу, али да ће изградњом пешачко-бициклистичког моста постати доступна свим Београђанима.

Пешачко-бициклистички мост, који ћемо направити, је кључна ствар како би Ада била једнако доступна свим грађанима. Тај мост ће Аду отворити ка Новобеограђанима, Сурчинцима, Земунцима и свим грађанима који ће долазити са друге стране реке - рекао је он.

Фото: СНС

Навео је, да они који желе да играју голф, мораће то да чине на ободима града, као свугде у свету, а цела површина Аде Циганлије ће бити једнако доступна свима, без изузетака.

- Измештање голф терена са Аде Циганлије омогућиће нам да на том месту направимо још спортских терена, игралишта, шеталишта, бициклистичких стаза и много других садржаја. Не могу 20, 30 или 50 људи који воле да играју голф, и који су имали тапију на коришћење овог простора годинама, да заузимају једну трећину наше Аде и угрожавају интерес више стотина хиљада људи који овде долазе током читаве године. Ада Циганлија је, вероватно, највеће природно богатство које Београд има, и чуваћемо је због свих наших грађана - закључио је Шапић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

У БЕСЕДИ за славском трпезом у манастиру Хиландар на Светој Гори, игуман Методије позвао је данас окупљене вернике и сав верни народ да се помоле за судбину Косова и Метохије, као и за оне који ће одлучивати о судбини јужне српске покрајине.

27. 01. 2023. у 15:36

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

ЈЕЗИВО ОСТРВО ЗМИЈА: Држава забранила приступ због отровница - измасакрирале породицу светионичара

ЈЕЗИВО ОСТРВО ЗМИЈА: Држава забранила приступ због отровница - измасакрирале породицу светионичара

ОСТРВО змија, који се налази само 30 километара од обале бразилског града Сао Паола, заиста оправдава своје име. Мада сателитски снимци показују обиље вегетације, стеновите обале и кристално чисто море, ово острво је легло змија.

27. 01. 2023. у 21:00

Коментари (1)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!