ПРВИ ПОСТ ПОДРШКА ВУЧИЋУ: Горан Весић отворио Твитер налог (ВИДЕО)

Новости онлајн

15. 02. 2022. у 22:02

ЗАМЕНИК градоначелника Београда Горан Весић вечерас отворио је свој званични Твитер налог.

ПРВИ ПОСТ ПОДРШКА ВУЧИЋУ: Горан Весић отворио Твитер налог (ВИДЕО)

Фото: З. Јовановић

- Добро вече. Ја сам Горан Весић. А ово је моје прво званично обраћање преко Твитера. Овде сам да разговарамо, да одговорим на ваша питања и да заједно учинимо све да Београд и Србија постану боље место за живот свих људи.

- Овде сам у Младеновцу и заједно са овим људима подржао сам изборне листе “Александар Вучић - Заједно можемо све”. И моје име налази се међу кандидатима овде. То је признање за мој рад. Наставићу да дајем свој допринос како би се спроводила полтика Александра Вучића. То је политика економског развоја, изградње инфраструктуре као и обезбеђивања више радних места и достојног места Србије у међународној заједници. Подршка свих ових људи који се налазе иза мене говори да ту политку можемо да спроведемо само сви заједно. Јер то је политика која је добра за Србију. Добра за људе који гласају за нашу листу као и за људе који не гласају за нас. Зато, заједно можемо све - написао је он у својој првој објави.

- Политичари и странке који не разумеју значај друштвених мрежа постаће прошлост јер се већи део људске комуникације сели у тај простор. Као и политичари који своје обраћање и начин комуникације не прилагоде генерацијама које долазе. Смејали су се мом ТикТоку, а сада после скоро 11 милиона прегледа колико имам није баш тако. Од данас има званичан Твитер налог #сицвеО11.

- Ове недеље крећем са емитовањем уживо мојих активности и догађаја преко мрежа како би грађани у сваком тренутку знали шта радим и могли да постављају питања и добију одговоре. Иначе, цео град има број мог мобилног телефона и могу да ме зову за сваки проблем па ето прилике да мој рад прате уживо - написао је Весић на Фејсбуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СВЕ НАПЕТИЈЕ: Тајвански ловци пресрели кинеске борбене авионе