ЂИЛАС И ПОНОШ СЕ ИГРАЈУ СА НАЦИЈОМ: Вулин - "Залажем се за то да сви Срби, где год да се роде, имају право на српско држављанство"

Новости онлајн

10. 02. 2022. у 22:02

МИНИСТАР унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин, коментаришући срамно коришћење Срба из Републике Српске у политичке сврхе од стране опозиције предвођене Драганом Ђиласом, казао је да му је изузетно жао због тога што су Срби из Српске морали да слушају разне гадости о себи и да је циљ Ђиласа и Поноша да посвађају и заваде Србе.

ЂИЛАС И ПОНОШ СЕ ИГРАЈУ СА НАЦИЈОМ: Вулин - Залажем се за то да сви Срби, где год да се роде, имају право на српско држављанство

Фото: МУП

- Београд припада човеку рођеном у Бијељини или на мојој Мањачи онолико колико и оном ко је рођен на Врачару. Српска престоница припада свим Србима. Српска престоница припада свима онима који хоће у том граду поштено да живе и раде. Ја се залажем за то да сви Срби, где год да се роде, имају право на српско држављанство - поручио је министар унутрашњих послова и председник ПС-а Александар Вулин. 

Министар полиције и лидер ПС-а је казао да Ђилас гадости на рачун Срба из Републике Српске није сам смислио и да је циљ тог пројекта посвађати, разјединити Србе и изазвати сукобе. 

- Ђилас, Понош и остали који причају гадости о Србима из Српске су случајни Срби. Ви се играте са нацијом, ви се играте са милион Срба из Републике Српске. То је ружно и то је опасно изнад свега. Њихов циљ је да посвађају Србе. Ако НАТО кандидати Ђилас и Понош изгубе изборе у Београду и Србији, организоваће протесте и рећи - довели сте Србе из Републике Српске, и то ће им бити оправдање за пораз на изборима. Ово је лаж која неће престати и на нама је да је раскринкавамо. Још једном поручујем Србима у Републици Српској да ово није политика Србије, већ гадости неколицине похлепних људи који би да оправдају свој лош резултат на изборима. То што раде Ђилас и Понош, то је злочин. Они нису толико неодговорни колико су туђи, јер ово што говоре, говоре из туђе главе - поручио је министар унутрашњих послова и лидер ПС-а Александар Вулин, гостујући на телевизији БН.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ТРАМПА: Трећи светски рат био би гори од свих ратова у историји, имамо оружје какво до сад није виђено