МУП СРБИЈЕ: Портал Нова.рс износи лажне информације

Novosti online

25. 01. 2022. у 19:03

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова истиче да је портал Нова.рс у складу са својим, рекли бисмо сада већ традиционалним сценариом изношења лажних информација, поново слагао, овога пута да су припадници Министарства унутрашњих послова пратили и снимали чланове руске опозиције у Београду, наводи се у саопштењу МУП.

МУП СРБИЈЕ: Портал Нова.рс износи лажне информације

Фото: МУП

"Наиме, портал Нова.рс објавио је фотографије људи и возила на којима се, како тврде налазе припадници и возила Министарства унутрашњих послова, тачније Службе за специјалне истражне методе, што је чиста лаж.

Стиче се утисак да портал Нова.рс и њихови политички фаворити верују и следе Гебелсову теорију да више пута поновљена лаж постаје истина.

Министарство унутрашњих послова понављаће докле год је потребно, инсистираће на истини и неће дозволити да се лажима, зарад стицања некаквих политичких поена, блати углед и част припадника Министарства унутрашњих послова.

За хистеричну антируску и антисрпску кампању ширења лажи коју користе у политичкој борби, портал Нова.рс мораће да нађе другачији пут, јер су се сви правци које су до сада користили свели на измишљене приче за које, колико год се трудили, не могу да исфабрикују доказе јер они и не постоје", наводи се у саопштењу МУП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

КУРТИ МОЛИ СВОЈЕ САВЕЗНИКЕ: Српски историчар са Космета о захтеву да Бондстил постане стална америчка војна база