ПАЛМА У АМЕРИЦИ: Не треба ми министарска функција да бих радио у интересу Србије (ВИДЕО)

Новости онлајн

24. 01. 2022. у 12:07

ОД Сједињених Америчких Држава, Русије, Египта, Турске, Грчке, Аустрије, Италије, Румуније, Бугарске и других држава Марковић је свуда градио мостове пријатељства, промовисао Србију, рушио лоше стереотипе о Србији, које су раније створили велики светски медији и свуда тражио две ствари, да домаћини подрже Србију у важним светским институцијама, да поштују међународно право и правду као што то ради Србија и да се повећа економска сарадња две државе.

ПАЛМА У АМЕРИЦИ: Не треба ми министарска функција да бих радио у интересу Србије (ВИДЕО)

Фото П. Милошевић

Драган Марковић Палма је био једини политичар из Србије који је присуствовао инаугурацији Доналда Трампа. 

Данас ћемо приказати кратак и интересантан видео о посети Драгана Марковића Палме једној од најмоћнијих држава света САД и престоници Вашингтону. Председник Марковић је имао састанке са сенатором Робертом Адерхолдом, бившим замеником директора ЦИА за Балкан Стивеном Мејером, градоначелницом Вашингтона Мјуриел Бузер, бившом амбасадорком САД у Србији Мери Ворлик, са градоначелницима из САД на балу Ситер Цитy Интернатионал, удружења градова широм света, као и на пријему који је Амбасада Колумбије приредила за градоначелнике из Сједињених Америчких Држава. Марковић се састао и са председником привредне коморе Вашингтона Винсентом Оринџом.

Марковић је током ове посете од својих саговорника тражио да подрже Србију у важним светским институцијама, да поштују међународно право и правду и да се побољша економска сарадња две државе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)