ЂИЛАСОВЕ ”ВИЈЕСТИ” У ПРОПАГАНДНОЈ АКЦИЈИ: Емитују документарни серијал против Александра Вучића пред изборе у Србији

Novosti online

23. 01. 2022. у 22:58

ДРАГАН Ђилас, лидер ССП, је куповином ”Вијести” не само проширио подручје утицаја на Црну Гору, обезбеђујући себи простор да утиче на политичка дешавања у држави, него је желео да искористи ”Вијести” као платформу са које ће ударати на председника Вучића и званичну политику Србије, пише Борба.

ЂИЛАСОВЕ ”ВИЈЕСТИ” У ПРОПАГАНДНОЈ АКЦИЈИ: Емитују документарни серијал против Александра Вучића пред изборе у Србији

Фото принтскрин

Након што су му инвестицију ослободили вишка кадра и преселили га у Владу Здравка Кривокапића, коју су претходно уредили по својој мери газећи све демократске принципе, Мишко Перовић и Жељко Ивановић као прекаљени мешетари и трговци, потписујући Писмо о (опасним) намерама са Ђиласовом Јунајтед Медија (United Media), створили су све услове да Црну Гору увуку као и далеке 1997. године у предизборна дешавања у Србији.

Сутра у 20х ТВ Вијести почиње са емитовањем документарца ”Јунаци доба злог”, који је емитован на ТВ Н1 прошле године, чији су ”јунаци” одреда политичке, јавне и естрадне личности државе Србије. С тим у вези, поставља се оправдано питање која је сврха ремитовања поменутог серијала у Црној Гори, какав јавни интерес имају грађани Црне Горе од свега тога?

Јасно је да што се предизборна кампања у Србији буде све више захуктавала, да ће Ђиласове ”Вијести” имати истакнуту улогу у њој, а грађани Црне Горе бити изложени беспотребној тортури пропагандних урадака пропале и немоћне србијанске опозиције.

Толико је било ”јунака доба злог” у Црној Гори, од далеке 1990. године до данас, али ТВ Вијести и господа Перовић и Ивановић нису нашли за сходно да направе документарац о њима, већ су користили сваку кризну ситуацију да истргују са ДПС-ом и Милом Ђукановићем, чувајући свој јужни део леђа и опљачкано од народа.

(Борба.ме)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ВУЧИЋ СУТРА СА КРИСТОФЕРОМ ХИЛОМ: Председник Србије ће разговарати са америчким амбасадором