КО И ЗБОГ ЧЕГА ХОЋЕ ДА УБИЈЕ ВУЧИЋА Палма: Истражни органи не смеју стати, морају до краја да истраже планирање атентата на председника

Novosti online

22. 01. 2022. у 12:58

“ПРЕТЊА убиством председника Србије је озбиљна ствар и не треба нико да сумја у ту информацију. Када се вратимо у нашу историју, да не идемо 100 година уназад, али сетимо се шта се десило 2003. године када је убијен премијер Србије Зоран Ђинђић. Багзи возио камион, па онда су неки говорили “пустите то”, па га затворише, па га пустише и десило се шта се десило.

КО И ЗБОГ ЧЕГА ХОЋЕ ДА УБИЈЕ ВУЧИЋА Палма: Истражни органи не смеју стати, морају до краја да истраже планирање атентата на председника

Фото П. Милошевић

Полиција у Србији је данас много ефикаснија него пре, како због боље технологије коју данас има Министарство унутрашњих послова, тако и због много бољих односа и са ЕУРОПОЛ и ИНТЕРПОЛ.

Тако је Србија данас и добила информацију од једне државе која је чланица Европске уније, ја не знам која је то држава, али верујем у ту информацију и оно што је важно да наши истражни органи морају ту целу ствар истраже до краја, не смеју да стану док се све не сазна.

Да видимо ко је планирао атентат на председника Србије и због чега, да ли је то планирано због резултата које Србија постиже и на инфраструктурном, економском, привредном, социјалном међународном плану.

Данас су резултати Србије такви да ови из опозиције не могу да упореде време када су они били власт у Србији и данас. Данас је много боље и када упоредите време од 2000. до 2012. и од 2012. до данас то се најбоље види. Они су од 2000. године испродавали најбоље фабрике у Србији и ја сам тада говорио “продали сте најбоље краве музаре, а радницима и народу оставили сте јалове краве”.

Радници су остајали без посла, а и познато је да су многе афере везане за тадашњу продају цементара, пивара итд. Од 2000. до 2012. године Војска Србије је доживела највећу срамота коју је једна војска могла да доживи. Најбоље официре који су бранили српски народ и Србију је тадашња власт сменила, пензионисала или послала у Хаг -изјавио је гостујући на телевизији Хепи председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

БОНУС ВИДЕО: ВЕЛИКИ УСПЕХ СРБИЈЕ: У 2021. години отворено је чак 18 фабрика, а започета је изградња 6 нових

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)