"ЛЕЧИМ МУЦАЊЕ, ДР САВО": Манојловић вређао премијерку Брнабић на Твитеру - реакције на срамне увреде

Novosti online

21. 01. 2022. у 12:55

САВО Манојловић, председник иницијативе Крени-промени, на свом Твитер налогу објавио је пост у коме је вређао премијерку Србије Ану Брнабић.

ЛЕЧИМ МУЦАЊЕ, ДР САВО: Манојловић вређао премијерку Брнабић на Твитеру - реакције на срамне увреде

Фото: Танјуг

"Лечим муцање, др Саво Манојловић", написао је он, ретвитујући срамну објаву у којој је наведено да је "постао доктор за Брнабићкину говорну ману, замуцкивање."

Принтскрин

Потпредседница СНС Невена Ђурић каже за "Новости" да овакве ствари излазе из "кухиње опозиције", а да их данас пласира Манојловић који је по потреби "некад жут, а данас 'зелен'". Она је, такође, подсетила на филм "Јунаци доба злог" који је Н1 емитовао, а у коме су премијерку упоредили са нацистима.

- Филм који је медијско-мафијашка свита Драгана Ђиласа емитовала на његовим тајкунским телевизијама доказ је да ће предстојећу кампању водити на најмонструознији и најодвратнији начин. У свом деловању иду толико далеко, да су поред свакодневних напада на председника Александра Вучића, чланове његове породице и све нас који са поносом подржавамо политику Српске напредне странке, ударили и на сопствену државу - поредећи је са логором. А баш су тајкуни, њихове присталице и упосленици, поштеним људима из Српске напредне странке претили како ће их стрпати у логоре. Све то камером снимили, не би ли имали чиме да се похвале.

Они прете вешањем на Теразијама, пале књиге, називају нас геноцидним народом. Да ствар буде сасвим јасна, то је њихов план и програм. Свесне су лопуже да оваквим својим поступцима неће никада, али никада, остварити подршку народа. Али не одустају од своје примарне идеје и главног циља, долазак на власт, у фотељу, из које би могли да шире свој пословни утицај, купују фудбалске клубове и складиште наш новац на рачунарима по белом свету.

Невена Ђурић

 

Тајкуне подржава и самопроглашени еколог, од данас и самопроглашени лекар, лажљив и превртљив Саво Манојловић, који је, све по потреби, некад жут, а данас "зелен". Као димну завесу користи тему екологије, не би ли остварио свој главни циљ - рушење председника Александра Вучића. Позивао је људе на улице, гурао их у нереде и насиље, не би ли се додворио онима који га спонзоришу. Код поштеног света, Савин покушај продаје магле не пролази. Висок степен искомплексираности и фрустрације код Саве је неминован и очигледан. Може само да завиди премијерки на чврстим аргументима и конкретним чињеницама којима је окарактерисала његов "еколошки" рад.

Једно је сигурно, лажљивци и превртљивци попут Ђиласа, осталих Мултикомаца и Рокфелеровог Саве, Српску напредну странку и Александра Вучића никада неће моћи да победе - наводи Ђурићева.

Владимир Орлић, посланик Српске напредне странке, реагујући на ове увреде на рачун премијерке Србије, наводи да Манојловић "вређа јер ништа друго не уме поред узимања пара од Рокфелера".

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

- Манојловић вређа јер ништа друго не уме да ради, ако не рачунамо узимање пара за "пројекте" од Рокфелер фонда и прављење бизниса од дизања дреке. Пре покушаја да увреди људе који граде путеве, на којима он после народ малтретира, нека погледа себе. Сам је поновио много пута: "Во се веже за рогове, а човек за реч". Пошто је своју реч погазио, Манојловић је тиме показао да код њега нема - ни речи, ни човека. Шта ту онда једино преостаје, потпуно је јасно - закључује Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

НАСТАВЉАМО БОРБУ ПРОТИВ ХИБРИДНОГ РАТА Брнабић: Нема наговештаја крају, дојаве из много земаља