ПОНОСИМ СЕ ШТО САМ БИЛА УЗ ВУЧИЋА: Премијерка Брнабић - Зло доба је само за Ђиласа, Шолака, Зеленовића

Novosti online

20. 01. 2022. у 19:08

У ОБРАЋАЊУ јавности премијерка Србије је коментарисала филм емитован на ТВ Н1 "Јунаци доба злог" у којем је она протагониста.

ПОНОСИМ СЕ ШТО САМ БИЛА УЗ ВУЧИЋА: Премијерка Брнабић - Зло доба је само за Ђиласа, Шолака, Зеленовића

Фото: Принтскрин

- Што се тиче изјаве Борка Стефановића, он поново креће од себе. Од свог моралног става и вредности да ће данас нешто радити, а сутра кад их неко буде питао, они ће рећи "Не, не, нисам то ја". Не, поносим се сваким секундом проведеним у овој Влади, сваким секундом проведеним поред Александра Вучића, свим путевима, е управом, инвестицијама, пругама, школама и болницама и свим оним што смо урадили за заштиту животне средине - рекла је Брнабић.

Нагласила је да "Никада се не само нећу стидети, него то ваше обећање да ћете, када дођете на власт, стављати нас у логоре, судити, вешати...

- Надате се да ћете доћи на власт, ја мислим да никада народ више за то неће гласати. Ако ми ипак будете судили, ја ћу рећи: Јесте, ја сам то урадила, поносна сам што сам била уз Александра Вучића. Ви, као што је Борко Стефановић који сте трчали у америчку амбасаду да молите да се помери проглашење независности Косова да би Борис Тадић победио на изборима. Није вас било брига што ће прогласити, већ вам је било битно само када ће. Нису вас занимали Срби са Косова. Ви ћете мени нешто да кажете - поручила је премијерка.

Исстакла је да јој је част што се нашла у филму "Јунаци доба злог".

- Јер ако је ово зло доба... Зло је за неке који су изгубили милионе и милијарде, а за народ, ово је добро доба. За пензионере, за људе који могу да се лече јер имају где. Зло доба је само за Ђиласа, Шолака, Зеленовића... Ја се поносим што сам јунак њиховог злог доба - рекла је премијерка Брнабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЋУТИ: Може он Вулина да вређа онолико колико га и мрзи али Србију неће уништавати