УНИШТЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС У КРЊАЧИ Градски одбор странке: Још један излив мржње ђиласоваца

Танјуг

19. 01. 2022. у 13:49

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке Београда саопштио је данас да су током ноћи уништене просторије Месног одбора те странке у Крњачи.

УНИШТЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС У КРЊАЧИ Градски одбор странке: Још један излив мржње ђиласоваца

Фото: СНС

- Још један излив мржње ђиласоваца и његових упосленика, који су током ноћи уништили просторије Месног одбора у Крњачи - навео је Градски одбор СНС у саопштењу.


СНС наводи да се то и очекивало од људи који своју политику, како кажу, заснивају на мржњи према једном човеку - Александру Вучићу.

- То је очекивано од оних који читав свој политички програм базирају на прогону и линчу политичких неистомишљеника. Они који не могу да победе резултате, једино могу да прете и вређају на личној основи оне људе који се даноноћно боре за Србију и све њене грађане - оцењено је у саопштењу.

Они указују да ће без обзира на примитивне и вулгарне увреде и нападе, Александар Вучић и Српска напредна странка наставити марљиво и предано да раде за Србију.

 - Наставићемо да се залажемо за јаку и успешну Србију, за километре нових путева, за обновљене и изграђене нове болнице и школе, за нове инвестиције и нова радна места, јер Србија и њени грађани су на првом месту - истиче се у саопштењу.

Они су Ђиласу поручили да неће зауставити напредак Србије "ма колико просторија наше странке да униште, а надлежне државне органе позивамо да пронађу починиоце и да их санкционишу".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОЛАФ ШОЛЦ СРЕДИНОМ ЈУНА У БЕОГРАДУ: Немачки канцелар ће се састати са председником Вучићем