ОРЛИЋ О ПРОТЕСТИМА: Главни циљ свега је Вучић, каква екологија!

Novosti online

09. 12. 2021. у 12:18 >> 12:52

ПОТПРЕДСЕДНИК Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић изјавио је данас да је "део криминалног бившег режима који предводе Драган Ђилас, Мариника Тепић и остали послао језиву поруку и урадили су то јавно".

ОРЛИЋ О ПРОТЕСТИМА: Главни циљ свега је Вучић, каква екологија!

Фото: Новости онлајн

- Нашој колегиници Маловић то су урадили кроз уста свог функционера, извесни Иван Крстић је њој упутио поруку да ће да буде ошишана, уз слику машинице за шишање. Исти човек је пре неколико месеци послао поруку Маловић и то је пре неколико месеци прошло неприметно. Увек својим прљавим прстом упиру у Александра Вучића, а за јавно изречену претњу нису нашли ни једну једину реч, а знамо зашто, јер је то њихова политика и порука. Тај човек се безброј пута хвали на тим друштвеним мрежама да је вишеструко бирани функционер ДС која је данас под пуном контролом Ђиласа. Када је то урадио први пут, ко је реаговао, да бар две речи упути на ту тему. То не могу да правдају као празне претње и пошалице са твитера. Да се сви у овој земљи сећају како је од истих тих настрадала ћерка Милована Бојића, девојчицу претукли и ошишали до главе. Ти људи који су већ показали да су у стању да су способни да овакве моструозне претње спроведу у дело данас су то поновили. Ми смо увек једини који осуђују овакве ствари, коме год да су упућене - казао је Орлић.

Фото: Твитер/@krckoLE

- Очекујемо да чујемо бар неку реакцију, а ми ћемо и овај пут да упутимо јасну поруку да је то неприхватљиво и да никада нећемо да дозволимо да ово постаје земља у којој се дрхти пред насилницима и тајкунима. Нећемо да дозволимо да нам уништавају државу ни људе који у њој живе. Нећемо да дозволимо никоме да било коју жену у овој земљи шиша до главе, да прогони било чију мајку, сина, ћерку. Ово треба да буде држава слободних људи, који имају право на свој политички став. Нико нема право да било коме због политичког става који му се не допада поручује "Ошишаћемо те до главе" - додаје Орлић.

Фото: Novosti online 

О протестима

- Људи виде и нису наивни, када причамо о коловођама, постоји разлика између оних који лажу да би изазвали људе и обичног народа који некада може да осети забринутост. Ђилас и Мариника се отворено хвале да они то организују, а овај велики јунак који прети Владанки се хвали да је он неки координатор. Он тамо говори и договара се са коловођама, дакле одатле долазе ове поруке. Целој Србији је јасно да су приче о условима за протест најобичније лажи јер да није тако што би било ко имао разлог да се буни. Рекли су да им сметају два закона. И отишао Александар Вучић у Јадарски крај и рекао да ако је један човек незадовољан да ћемо наћи начин да се реши. И сутра ће чак и Скупштина све формално да заврши, питање је какво ћете покриће да дате за оно што ћете сада да радите. Главни циљ свега овога је Вучић, каква екологија, какви бакрачи. Њихови мотиви су нама јасни, људе не могу да преваре, али би било поштено да то кажу. Нама је већ довољно јасно, али све што ће се догодити надаље евентуално је само доказ више - рекао је Орлић.

Фото: Novosti online

- Неће сигурно да се хвале тиме да су пола милиона људи оставили без посла, немају болнице, технолошке паркове, да видимо ко је урадио више. Покушаће да се власти дочепају на улици, да витлају и дивљају. На изборима, где се народ пита, јасно је свима како ствари стоје, а потрудићемо се да буде толико јасно као никада до сада. Они то знају већ сада и зато овакве ствари раде - закључио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)