УПРАВАЉЕЊЕ ФЕЈСБУК СТРАНИЦОМ ИЗ ИНОСТРАНСТВА: Нови подаци о покрету "Крени промени"

Novosti online

06. 12. 2021. у 22:29

НА основу информација са друштвене мреже Фејсбук може се видети да страницом покрета "Крени промени", а који организује протесте у Србији управљају, пред администратора из Србије и администратори из иностранства.

УПРАВАЉЕЊЕ ФЕЈСБУК СТРАНИЦОМ ИЗ ИНОСТРАНСТВА: Нови подаци о покрету Крени промени

Фото: Новости

Као што се види на приложеној фотографији три администратора се налазе у Мађарској.

- Страницама често управља више људи са различитих локација. Можете проверити да ли постоји неслагање између сврхе странице и локације људи које њом управљају - наведено је на овој друштвеној мрежи.

Фото: Принтскрин Фејсбук

Будимпешта је и уочи 5. октобра била центар за спровођење америчких специјалних операција на Балкану. Одатле су новац добијали и бивши лидери ДОС-а пре 5. октобра.

Један од оних који је то јавно и признао је Велимир Илић који је сам причао да је из Мађарске донео пуну перјану јакну пара.

И сам мађарски премијер Виктор Орбан, такође, је водио жестоко борбу против милијардера Џорџа Сороша и његовог утицаја преко НВО фондација у тој земљи, а који су својевремено организовали протесте и у Мађарској.

Подсетимо, као што су Новости раније објавиле на званичној страници Рокфелер фондације наведено је да је покрет "Крени промени" добио грант од 25.000 долара за 12 месеци.

Такође, Александар Јовановић Ћута признао је да је његова организација у неколико наврата добила новац од Ривервоча.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)