БАГЕР НА СКУПУ СНС: Ево због чега је "Радиша" у Арени (ФОТО)

Novosti online

27. 11. 2021. у 17:38

ТОКОМ конвенције у Штарк Арени којом се обележава и 13. година постојања Српске напредне странке, представљен је и багер "Баги Радиша", као симбол рада, изградње и великих инвестиција у инфраструктуру Србије у последњих седам година.

БАГЕР НА СКУПУ СНС: Ево због чега је Радиша у Арени (ФОТО)

Фото: Д. Миловановић

Ова велика машина постављена је у централни део Арене, као симбол највећих грађевинских успеха Срспке напредне странке и политике њеног председника Александра Вучића - завршетка Коридора 10 после 50 година, завршетка 120 километара ауто-пута  "Милош Велики" од Београда до Чачка, радова на 112 километара Моравског коридора од Појата до Прељине, као и на путевима Рума-Шабац-Лозница, Прељина-Пожега, Фрушкогорском коридору, путевима Сремска Рача-Кузмин, Иверак-Лајковац...

Фото: Д. Миловановић

 

Поред изградње ауто-путева, само од 2015. до 2020. године, реконструисано је и 1.975 километара државних и 1.840 километара локалних путева, а отворена су и два нова аеродрома, у Нишу и Краљеву.

Инвестиције обухватају и улагање више од милијарду и по евра у железничке везе од Београда, преко Новог Сада, до Будимпеште, али и улагање у реконструкцију више од 500 километара пруга широм Србије.

Фото: Д. Миловановић

 

У последњих седам година, Србија је постала повезанија захваљујући новим путевима и ауто-путевима и људи сада могу лако, безбедно и брзо да путују од града до града, и обављају своје послове, могу брже и лакше да раде и граде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)