ДОДИК ЧЕСТИТАО 13. РОЂЕНДАН СНС: Снага Србије проистекла је из предане борбе Вучића за бољу и јачу Србију

Танјуг

27. 11. 2021. у 15:44

ПРЕДСЕДНИК Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик данас је председнику Српске напредне странке Александру Вучићу и свим њеним члановима и симпатизерима, упутио честитку поводом 13 година од оснивања ове странке, истичући да могу бити поносни на све резултате које су постигли у протеклом периоду.

ДОДИК ЧЕСТИТАО 13. РОЂЕНДАН СНС: Снага Србије проистекла је из предане борбе Вучића за бољу и јачу Србију

Фото: Инстаграм

Додик је истакао да је СНС данас најснажнија и најбоља политичка организација у модерној Србији која је од земље на маргинама, захваљујући данашњем руководству, успела да се врати у златно у доба када је Србија била лидер у региону.

- Снага Србије проистекла је из предане борбе и посвећености председника СНС-а и председника Србије Александра Вучића за бољу и јачу Србију и поверења народа које му је указано. Народ у Србији уз СНС и Вучића може да рачуна само на боље дане и бољу будућност и перспективу за све генерације - истакао је Додик у честитки упућеној Вучићу.

Додик је рекао да је СНС у протеклих 13 година показао шта значи јака организација, рад, преданост променама и бољитку земље која је била на коленима.

- Данас је Србија, захваљујући СНС-у и државном руководству, снажна, слободна и богата земља, економски просперитетна и коначно на месту које јој и припада. Пред вама је још много изазова које треба савладати, међу којима је свакако одбрана територијалног интегритета Србије, али верујем да нећете стати, нити поклекнути без обзира на све притиске - поручио је Додик.

Лидер СНСД-а је рекао да, наравно, има и оних који се не слажу са политиком СНС-а, али нико не може да негира чињеницу да је захваљујући овој политичкој партији утемељена политика савремене Србије и да је њен утемељивач Александар Вучић, који води политику мира, стабилности и дијалога.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)