"МАРИНИКА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ПОЛИТИКЕ КРВИ НА УЛИЦАМА": Посланици СНС одговорили Тепићевој

Novosti online

17. 10. 2021. у 18:38

ДА Ђиласова лоповска машта може свашта уверили смо се више пута. У једном од последњих, баш таквих, лоповских снова себе је видео у кожној фотељи, из које може да наставља оно у чему је најуспешнији - пљачкање. Замислио је већ да га у ту фотељу смештају странци, каже Невена Ђурић, народна посланица.

МАРИНИКА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ПОЛИТИКЕ КРВИ НА УЛИЦАМА: Посланици СНС одговорили Тепићевој

Мариника Тепић и Драган Ђилас / Фото Танјуг

- Како у држави Србији данас о свему одлучују грађани, у овој земљи постоје избори и демократија, биле су то пусте жеље и пусти снови пропалог тајкуна.

- То што избори постоје и јесте њихов суштински проблем, јер одлично знају да грађани неће подржати њихову лоповску политику, па су зато очекивали да их неко из Европског парламента постави на власт. Узгред, по мишљењу чланова Мултиком странке, ако је баш неопходно да се одрже избори, онда је предуслов за "поштене" изборе да Александар Вучић на тим истим изборима уопште не учествује. То је та Мултиком демократија - додаје Ђурић.

Фото: СНС

 

- Како су странци, које су Ђиласова упосленици вукли за рукав да им помогну, увидели са каквим незналицама и лопужама имају посла, сада не ваљају ни они. Иако су се Ђилас и Мултиком екипа у њих заклињали. Иако су их молили за помоћ. Остаје им само испразно пљување сопствене државе, које више нико у Европи неће да слуша.

- Зато, жута тајкунско - медијска банда поручује, преко главног мегафона и прелетачице Тепић:

- Не ваља Александар Вучић који ради искључиво у интересу грађана, и у интересу државе. Ваљају лопуже који који раде лично за интересе Драгана Ђиласа и Мултиком дружине.

- Не ваља Александар Вучић који се лавовски бори и вредно ради, већ ваља жути шпекулант Ђилас и његови упосленици који неваспитано и простачки лажу и нападају председника државе.

- Не ваљају ни странци које су лично довели, јер им нису испунили жељице. На ове речи, сигурно се цео континент потресао - од смеха. На све то, грађани им поручују да ипак подршку дају човеку који се не повлачи, не предаје и не одустаје, никада, колико год да је тешко. Несумњиво је то Александар Вучић. Поручују и да не заборављају период немаштине, бриге, тескобе и стрепње, период када су грађани сиромашили, док се Драган Ђилас богатио. То је пресуда народа, јединог који се пита у Србији. А народ свима даје по заслузи, без грешке - закључила је Ђурић.

Фото: Принтскрин

 

Терзић: Тепић покушава да трује лажима грађане Србије

- Мариника Тепић, највећа прелетачица на политичкој сцени Србије, новим халуцинацијама и бестидним лажима, очигледно жели да од газда Ђиласа добије и један тајни рачун на плату коју добија у Мултиком странци, како би могла да дели својим нарко дилерима, које је финансирала док је била покрајински министар. За време њихове лоповске владавине нису успели да започну преговоре са Европском унијом, а отварање поглавља је био само пусти сан за Ђиласове олупине јер су се искључиво бавили пуњењем својих џепова - рекао је Милош Терзић, народни посланик.

- Сада народним парама Мариника Тепић, плаћени мегафон и стручњак за измишљене афере за рачун газде Ђиласа покушава да трује лажима грађане Србије. Мариники не одговара то што у Србију долазе страни инвеститори и што се захваљујући Александару Вучићу, отварају нове фабрике и нова радна места где се људи запошљавају. Ипак нису грађани Србије заборавили да је тајкунско-криминални и лоповски, режим Драгана Ђиласа, закатанчио и уништио више од 500 фабрика у Србији до 2012. године.

- Напротив, сви добро памте њихову бахатост и уништавање Србије, као и корупционашке афере Ђиласа и Маринике, док је више од пола милиона грађана Србије остајало без посла и на улици, и то баш у време док су се она и њен газда богатили на муци и на несрећи овог народа. Исфрустрирани су јер Србија данас ужива највећи међународни углед у историји, економски напредује, више него икада, сигурно иде ка ЕУ, али и води рачуна о својим интересима. Мариники остаје само да потписује лажне оптужбе за геноцид заједно са Аљбином Куртијем, док дрхти пред истином и новим доказима о лажима које падају пред судом, јер су све измишљотине тајкунско-криминалног крила Мултиком странке, већ раскринкане - додаје Терзић.

- Данас се у Србији цене резултати политике Александра Вучића и грађани су поносни на своју државу, јер смо кроз отварање нових фабрика, нових радних места и нове инвестиције, обезбедили сигурну будућност за све наше грађане. А Ђилас и Мариника нека кукају на све то, ван Србије, до миле воље. Овде их одавно више нико не слуша, а народ на такве гледа искључиво са гађењем.

Фото: СНС

 

Тодоровић: Мариника не одустаје од политике крви на улицама

- Мариника Тепић не одустаје од политике коју је одавно трасирао њен газда Драган Ђилас - крв на улицама по сваку цену - навео је Ђорђе Тодоровић, народни посланик.

- Када сва истраживања показују да Мултиком партија не прелази цензус чак ни на позив европарламентараца, онда је једина опција за ту организовану криминалну банду грађански рат. Није их срамота што план и програм никада нису понудили грађанима Србије, још верују да ће насиљем доћи на власт и наставити тамо где су стали 2012. године.

- Зна народ добро ко је на дужи рок уништио правосуђе, сарађивао са криминалцима и затварао фабрике. Зато им сада сметају инвестиције из читавог света за које је заслужна политика председника Александра Вучића. Смета им јака и независна Србија, која се на првом месту бори за интересе свих грађана, а не за рачун Ђиласа и Маринике. И треба да им смета - у таквој Србији мафијаши и лопови немају шта да траже - истакао је Тодоровић.

ЈОКСИМОВИЋ: ЂИЛАСОВА УПОСЛЕНИЦА МАРИНИКА МРЗИ УСПЕХ СРБИЈЕ

Не може ни дан да прође, а да Ђиласова упосленица Мариника Тепић не бљује најгоре лажи о Србији и Александру Вучићу - каже Немања Јоксимовић, члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик

Толико мрзи успех Србије, то што константно расту плате и пензије, што се као никада до сада граде путеви и пруге, што коначно имамо нове школе и нове болнице, да мора около да трчи и лупа глупости не би ли некако пробала да умањи успех који је Србија остварила захваљујући озбиљној и одговорној политици Александра Вучића. Јер успех Србије је пораз за њу и њеног газду Драгана Ђиласа који би од Србије поново да направи своје приватно предузеће.

Зато су сваког дана све агресивнији и прете сукобима и грађанским ратом, јер их не интересује ни Срби ни Србија. Проливала би Ђиласова добошарка и крв међу Србима и писала нове резолуције о непостојећем геноциду у Сребреници, само да се она и њен газда поново дочепају фотеља које су им, док су били на власти, служиле искључиво за пуњење сопствених џепова па сад ни сами више не знају где су све тај новац сакрили по белом свету.

И док прича о европских вредностима у које се она и њен газда лажно куну, могла би и да им објасни како су својевремено направили Савез за Србију са лидером Двери Бошком Обрадовићем који се отворено противи уласку Србије у ЕУ. Са лажним синдикалцем Веселиновићем, који је позивао на силовање премијерке. И како су заједно са таквима јуришали на Председништво, Скупштину и јавни сервис, ломили и газили све пред собом. Европски, нема шта.

Зато јој је боље да престане да прави будалу од себе, јер нико ни у Србији, ни у Европи није ни луд, а ни блесав да падне на њене лажи. Знају одлично свуда у свету да је Србија данас модерна и уређена земља, као што знају и да је све што им ова Ђиласова нарикача прича тотална глупост. Зато сви и у Европи и у свету пружају пуну подршку политици Александра Вучића, јер су коначно у Србији добили озбиљног партнера са којим могу да граде бољи свет у којем се цени марљив рад и одговорност, а не лажи и обмане које покушава да им сервира Ђиласов најбољи "стипендиста".

КЕСАР: ТЕПИЋ ОПЕТ ИЗНОСИ НАЈГОРЕ ЛАЖИ НА РАЧУН СРБИЈЕ

Опет је упосленица Мултиком групе, Мариника Тепић, изнела салву најгорих увреда на рачун Србије и Александра Вучића.

И није јој то први пут. Најгоре лажи и увреде на рачун Србије је једино што она и њен газда Драган Ђилас умеју данас да раде. Очигледно је да Мариника опет, по ко зна који пут, презупчила на исти начин када јој се привиђала дрога уместо кокошака у Моровићу. Једини који желе насиље и грађански рат на улицама Србије јесу управо они.

И не само да желе већ га и спроводе тако што нападају полицију, руше ограде од градилишта, улазе тестерама на РТС и позивају на линч и прогон чланова и симпатизера Српске напредне странке. До јуче је скупина плаћеника од стране Драгана Ђиласа трчала у Брисел и Стразбур како би добили подршку за своју сулуду идеју да се докопају власти без избора, то им је наравно пропало, а данас већ поново кукају. Не мире се са чињеницом да их је и ЕП откачио, опет би они на власт без избора, без воље народа? А зашто? Та власт им је битна само да би по опробаном рецепту крали паре од грађана Србије, како би основали још коју Мултиком групу или како би Драган Ђилас могао да купи још који стан на Врачару. Европа да заплаче над таквим "планом".

А грађани Србије врло добро знају ко је 2009. године паралисао правосуђе тако што је 1500 судија и тужилаца оставио на улици јер нису били по мери тадашње Демократске странке и Драгана Ђиласа. Управо је Драган Ђилас са својим комесарима из ДС постављао судије и тужиоце како би обезбедио аболицију од кривичне одговорности за све оне ствари које је радио до 2012. године. Да ли се на то правосуђе данас жале Европи?

Паника је у редовима Мултиком странке све већа јер нема изговора за силне фиктивне позајмице којима је Драган Ђилас хтео да купи оданост и лојалност својих сарадника са којима је бесомучно пљачкао буџет града Београда. И зато је потребно сваки дан пљунути на Александра Вучића и Србију јер је он тај који неће дозволити поновно пљачкање народа од стране бившег тајкунског режима. Данас Србија крупним корацима иде напред и то се види у свим областима. За разлику од времена тајкуна, када су се затварале фабрике, фирме, отпуштали људи који су завршавали на улицама, данас можемо видети нове школе, болнице, ауто-путеве, институте. Све те ствари показују да Александар Вучић једино и искључиво ради за интересе српског народа и да га не занимају милиони и банковни рачуни као што то свакодневно занима Ђиласа и његове пропале Мултиком мегафоне. Овакви напади од Маринике Тепић и њој сличних не треба да нас чуде, јер ћемо већ на изборима у априлу следеће године моћи да видимо гашење пропале и пљачкаске камариле, којој су Србија и њени грађани на последњем месту. И које се гади цела Европа, без икакве сумње.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)