СРПСКА ЛИСТА: Подршка Вучићу да настави борбу за јаку, самосталну, суверену и напредну Србију

Novosti online

09. 10. 2021. у 15:21

СРПСКА листа и читав српски народ на Косову и Метохији пружа пуну подршку политици председника Србије Александра Вучића, саопштила је Српска листа поводом, како наводи, очигледне намере да се насилно, мимо воље грађана, фабриковањем лажи смени легитимна и легална власт у Србији.

СРПСКА ЛИСТА: Подршка Вучићу да настави борбу за јаку, самосталну, суверену и напредну Србију

Фото: Драган Миловановић

- Српски народ са Косова и Метохије и председништво Српске листе са свим члановима наше странке пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу да настави борбу за јаку, самосталну, суверену и напредну Србију, и не дозволи да га напади оних паразита који су уништавали нашу отаџбину до 2012. године, и које је српски народ поразио на свим изборима, скрену са пута изградње модерне и јаке Србије - поручује Српска листа. 

Наводи да је очигледна намера да се насилно, мимо воље грађана, фабриковањем лажи смени легитимна и легална власт у Србији и да Србија поново постане послушник страних амбасада, уместо самосталне, јаке и поштоване земље.

- Свесни историјског тренутка у коме се налазимо, посебно по питању Косова и Метохије, Српска листа и читав српски народ на овим просторима пружа пуну подршку политици председника Александра Вучића, јер је више него јасно да спољни елементи не гледају са одобравањем на јачање Србије и економско уздизање нашег народа, те се користе најгорима из наших редова, отпадницима из нашег народа, који су више него спремни да продају националне интересе зарад личних и који настоје да кроз прљаву кампању укаљају част и углед најбољег међу Србима, Александра Вучића - наводи Српска листа.

Наглашавају да се мора показати одговорност и спремност да се пружи подршка председнику Александру Вучићу и да се осујете напади којима је председник Вучић изложен од стране непријатеља српског народа, како би заштитили државу и будућност Србије. 

- Напади на српског председника нису напади на појединца, већ на темељ наше земље, и наша генерација то себи не сме да дозволи. Фабрике, аутопутеви, путеви, школе, болнице, обданишта, веће плате… нису поклон већ резултат напорног рада председника Вучића, а да би се тај рад наставио наша је дужност да данас кажемо доста онима који живот и политичко деловање заснивају на нападима на Вучића и нашу Србију - закључује Српска листа.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Мило и Чанак хаос на Цетињу организовали уз чивас и пиво

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)