БОРБА ПРЕПУНА ИЗАЗОВА: Иван Стоилковић - „Користим прилику да пожелим успех Српској листи на предстојећим локалним изборима”

Novosti online

08. 10. 2021. у 11:39

НИСМО само ми у изборној кампањи, пред изборима су и наша браћа на Косову и Метохији исто 17. 10. 2021.

БОРБА ПРЕПУНА ИЗАЗОВА: Иван Стоилковић - „Користим прилику да пожелим успех Српској листи на предстојећим локалним изборима”

Фото: Принтскрин / Иван Стоилковић

Као и увек солидаран са нашим народом на КиМ користим прилику да пожелим успех Српској листи на предстојећим локалним изборима.

Окупљање око представника Српске листе јесте предуслов да демократска и политичка борба буде успешна.

Та борба свакако препуна изазова, захтева пуну мобилизацију српског народа не само када су у питању политички противници из суседног табора, него и против подметачина и зла које долази из нашег народа. Свакојаких мешетара, спаситеља и издајника који представљајући се као Срби на сваки начин покушавају да отупе или онемогуће политичку борбу нашег народа.

Има тога превише и код нас, нагледали смо се свашта!

Драга браћо у Вама свеколики српски народ препознаје часне и честите људе, борце за национални ствар и зато сам скоро сигуран да ћете потврдити политичку моћ СРПСКЕ ЛИСТЕ која је извор Ваше борбе за опстанак на Вашем и нашем Косову и Метохији - написао је Иван Стоилковић на свом профилу.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Отварање фабрике у Новом Саду

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића