ЂИЛАСОВ КАРТЕЛ СЕ ОПЕТ УПЛЕО У СОПСТВЕНОЈ ЛАЖИ Орлић: Више не знају како, ни чиме да ударе по Александру Вучићу

Novosti online

05. 10. 2021. у 15:18

ЂИЛАСОВ тајкунско - мафијашки картел се опет уплео у сопственој лажи и немоћи, као кокошка из Моровића у кучину - рекао је Владимир Орлић.

ЂИЛАСОВ КАРТЕЛ СЕ ОПЕТ УПЛЕО У СОПСТВЕНОЈ ЛАЖИ Орлић: Више не знају како, ни чиме да ударе по Александру Вучићу

Фото: Танјуг

Он је нагласио да све што сада ради Ђиласова упосленица Мариника Тепић јасан је показатељ - да читав њихов картел чине све сами тешки очајници. Они који више не знају ни како, ни чиме да ударе по Александру Вучићу, просто зато што - он није као они. 

- Последњу туру лажи коју је тајкунска упосленица изговорила о телефонским разговорима Александра Вучића, сада би да сама пере новом салвом будалаштина по принципу "мењај тему, причај што више, и глупо и неповезано, слажи успут шта ти падне на памет, само Вучића и његовог брата помени више пута". И, кад по ко зна који пут доказани лажови поново сами себе у верглању прежваканих текстова из свог Таблоида збуне и запетљају - шта остане? Тајкунска спикерка, која је живела са нарко дилером и лично је одговорна за дељење дроге деци у Србији, да прича о криминалу? Јесте, то звучи убедљиво. Плаћена од опљачканих народних пара, на платном списку у фирми жутог тајкуна, која из аудија q7 или бесног поршеа говори о "глади"? Уверљиво, нема шта. Оно што Србија прво на тој јадној слици види је: лице банде обичних очајника, који не знају ни чиме више да нападну Александра Вучића, јер за разлику од њих - он нема ни фирме, ни милионске рачуне. То је кључни проблем. Јер се он свакодневно бори за Србију, то је оно што га покреће и за шта живи, а не сејање пара по рачунима скриваним широм света - то остаје да важи искључиво за Ђиласе и њихове Маринике. Јер Вучићев брат нема, нити је икада имао, више од 30 некретнина на ексклузивним локацијама - то и даље важи једино за Ђиласовог брата.

- Александар Вучић, за разлику од лопова и сецикеса тајкунских, ради за своју државу и свој народ, богатство га не занима. И пред том једноставном истином су немоћни Ђилас и Мариника, које једино паре занимају - и то је јасно баш свакоме у Србији. Таквима је политика само параван за долазак до још пара, па зато и имају фирму, а не странку. И у то исто би желели да претворе целу Србију - у своју приватну фирму. Зато нека своје конференције и држе у Ђиласовој фирми, нема потребе за претварањем: оној у коју је похлепни тајкун већ слио све паре које је народу опљачкао, и у којој данас плаћа своје Маринике. А немоћ коју осећају пред Вучићем биће им свакако иста - поштен, вредан и Србији посвећен  борац и не може код лопужа и лажова да изазове ништа друго сем фрустрације и беса. Управо такав, Александар Вучић је - сушта супротност њима. И управо зато су ту где јесу: и он, и они. Свако тамо где заслужује да буде - саопштио је Орлић на крају.

Запратите Нпортал на Фејсбуку.

БОНУС ВИДЕО: ОТВАРАЊЕ НЦР КАМПУСА У БЕОГРАДУ: Присуствује председник Вучић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)