ОТВАРА СЕ ПАНДОРИНА КУТИЈА ТАЈКУНСКИХ ЛАЖИ Кесар: Фабриковање неистина им је занат, у недостатку програма нападају Вучића и његову породицу

Novosti online

03. 10. 2021. у 11:29

У ПОСЛЕДЊИХ 24 сата посебно је изражена паника и код представника бившег тајкунског режима, њихових медија, колико и код тајкуна и обичних криминалаца - саопштио је народни посланик Дејан Кесар.

ОТВАРА СЕ ПАНДОРИНА КУТИЈА ТАЈКУНСКИХ ЛАЖИ Кесар: Фабриковање неистина им је занат, у недостатку програма нападају Вучића и његову породицу

Фото: СНС

- И није то случајно. Почиње да се отвара Пандорина кутија састављена од лажи и подметања годинама прављених за рачун њиховог главног послодавца.

- Знамо врло добро да су тај хорор филм режирали они којима је интерес Србије на последњем месту и то више не може да се сакрије. Открили су се и јавили сами упосленици Драгана Ђиласа и продужене руке одређених страних центара моћи. А сви заједно имају један заједнички циљ - бацити Србију на колена и срушити Александра Вучића једном за свагда.

- Фабриковање неистина им је занат и том се подлошцу баве сваки дан. У недостатку политичког програма, напади на Александра Вучића и његову породицу представљају им једину опцију за стицање поена, олују својих лажи усмерили су на брата председника републике Србије Андреја Вучића, прогласили читаву породицу за легитимне мете њихових монструозних циљева, и сада - брине их обичан позив да се утврди истина? То најбоље говори колико њихов посао са истином није имао везе, и колико су сами тога свесни. У лажи категорије "Мариника Тепић" издали су се у покушају да дехуманизују комплетну породицу Вучич. И у томе предњачи пропали мегафон, доказани лажов Мирослав Алексић, страну му држи мушка Мариника, Ђиласов заменик Борко Стефановић. Није им доста што су већ судски доказани лажови и манипулатори, већ настављају да безочно измишљају како би се доказали својим шефовима. Небитно да ли Драгану Ђиласу или Вуку Јеремићу, исти је то кал. Исти су то криминалци и стеточине који су све радили само за своје џепове а пет пара нису давали за Србију. Данас је за њих Александар Вучић главна мета  због страха ових лажова да коначно грађани Србије не сазнају шта се крије иза фабриковане афере Јовањица и ко је са ким и како сарађивао у тој ујдурми. Али веома је интесантно како увек исти покушавају да нас убеде у своје лажи и како увек имају подршку тајкунских медија и новинара који би нас најрадије затворили у логоре. Потребно је да се једна лаж понови преко тајкунских медија сто пута како би сви који се презивају Вучић били увучени у најгоре блато. А Алексић, Стефановић, Мариника и остали се тамо најбоље сналазе. Јер су део политичког блата које данас нема подршку у Србији. Цела Србија зна шта је истина. Истина је да представници бившег тајкунског режима изгубили компас, прете да ће нас јурити по улицама, прете да ће нас бацати у воду. Све супротно ономе за шта се залаже Александар Вучић и Српска напредна странка - рекао је Кесар.

- А Србија када бира између рада и већих плата са једне стране или најгорих претњи, лажи и напада на породицу Вучић - увек убедљиво бира ово прво.

- Зато подршка Александру Вучићу, његовој породици, и политици коју он предводи је сваким даном све већа. Разлика између њега уз кога стоји пристојна и културна Србија и ових што сваки дан прете, лажу и псују је такође све већа. Па ћемо за шест месеци моћи да видимо чија ће политика наставити да унапређује Србију а чија ће политика завршити на депонији лажи. А до тада би могли Ђилас и Тепић да нам одговоре зашто их хвата толика хистерија када се каже да ће се истина убрзо сазнати - закључио је он на крају.

Запратите Нпортал  на Фејсбуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)