ОРЛИЋ: Опет тајкунски медији износе лажне оптужбе о Вучићу

Novosti online

03. 10. 2021. у 10:41

ОПЕТ се дигло све тајкунско, мафијашко, лоповско и лажовско, и репато и рогато, сва камарила тајкунских медија и сви они што себе воле да зову "опозиционим политичарима", да углас дрекне на Александра Вучића, нову салву лажних оптужби испали на њега зато што је позвао - да се просто утврди истина, каже Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке.

ОРЛИЋ: Опет тајкунски медији износе лажне оптужбе о Вучићу

Фото: Танјуг

- И да тиме покажу сву хистерију и нервозу, која им је заједничка. Очигледно, са добрим разлогом: знају они у чему су се и зашто - препознали.

- Јер кад Александар Вучић, не бранећи баш никога, каже да очекује да се коначно утврде везе: ко је са ким, како сарађивао, на који су начин ведете бившег режима, главни сејачи доказаних лажи и свакодневног отрова против Александра Вучића и његове породице повезани - то је разлог за аларм највишег нивоа, код свих који су потрчали да се панично огласе. Ђиласова тајкунска фирма, све сам његов и њихов "истраживач" из медија на тајкунском појилу, све дежурне Маринике и Алексићи - сви су се осетили тешко погођени. Само, чиме то? Истином? Забринути да се не сруши кула лажи, интрига, клевета најобичнијих на рачун једног човека и његове породице? Јер је банда најобичнија научила да од тих лажи буквално живи, годинама? Јер су велике очи и при самој помисли да ће свачија прљава улога да се покаже? Нека их је и ухватила паника. Пред истином и пред правдом, такви заслужују - само да дрхте.

-И увек исти, први кад треба ударити на било кога само ако носи презиме Вучић, први су и кад треба да се од истине штити медијско - мафијашка канализација, чувају њени "извори" и "сарадници", давачи "смерница", а заправо - сам талог накупљен са циљем да удави било какав смисао, и најмање зрно истине, све у служби плана да елиминишу Александра Вучића, не бирајући начин и не марећи за цену. Добро је да цела Србија данас види: ко се у том муљу сам препознао. Да се све још јасније покаже, боље разуме, мада је пристојном и поштеном народу овде одавно - јасно баш све. Та, пристојна и поштена, Србија и данас стоји уз свог председника и увек је на страни истине. А тајкунско - мафијашка канализација је баш тамо, где је и заслужила да буде - закључио је Орлић.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ У ДУБАИЈУ: Председник се уписује у књигу утисака

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)