ДЕА ЂУРЂЕВИЋ О БОРБИ ПОСЛЕ ПОВРЕДЕ: Све животне победе, као и оне на утакмици, остварују се прво у глави, а затим у стварности

Novosti online

20. 09. 2021. у 21:31

САОБРАЋАЈНА незгода може сваком да се догоди и прописе треба да поштујемо због сопствене безбедности, а не полиције и запрећених казни, једна је од порука са јавне трибине "Будимо безбедни", која је одржана у тренинг центру ФК ТСЦ у Бачлој Тополи.

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ О БОРБИ ПОСЛЕ ПОВРЕДЕ: Све животне победе, као и оне на утакмици, остварују се прво у глави, а затим у стварности

Фото: Будимо безбедни

Председница Удружења "Будимо безбедни" Деа Ђурђевић, која је након саобраћајне незгоде остала особа са инвалидитетом, искрено је говорила првотимцима, тренерима и запосленима ФК ТСЦ о свом искуству, последицама и борби коју је водила након што ју је на тротоару ударио и "закуцао" за зид аутобус тежак 12 тона и начину на који превазилази све препреке и тешке тренутке.

- Све животне победе, као и оне на утакмици, остварују се прво у глави, а затим у стварности - поручила је Деа.

Фото: Будимо безбедни

Она се захвалила руководству ФК ТСЦ, на челу са господом Јаношем Жемберијем и Саболчем Палађијем, који су конкретним делима показали да је ФК ТСЦ у многим областима у рангу са светским клубовима.

Најсавременији, недавно отворен спортски комплекс у Бачкој Тополи, стална брига о деци, играчима, тренерима, запосленима, рад на подизању безбедносне културе и васпитању, врло добри наступи на спортском терену, само су део резултата који је ФК ТСЦ постигао у претходном периоду и на које су сви поносни.

Фото: Будимо безбедни

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... Стидећу се сина

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... "Стидећу се сина"

КРАЈЕМ осамдесетих, глумцу Небојши Бакочевићу предвиђали су велику каријеру. Талентом и изгледом освојио је љубитеље домаће кинематографије, али и срца припадница нежнијег пола.

28. 01. 2023. у 20:02

Коментари (0)

ОВО ЈЕ ЋЕРКА ДУБРАВКЕ МИЈАТОВИЋ И ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Сакривена од очију јавности - од мајке је наследила лепоту