МЕДИЈСКА хистерија и офанзива против Србије и њеног председника настављена је у готово свим значајним хрватским медијима.

Jelena

19.09.2021. 10:13

Nikada, baš nikada nisam čula da su u bilo kojem hrvatskom mediju barem nešto pozitivno rekli o Srbiji i srpskom narodu. Ono malo Srba preostalih u Hrvatskoj, i dalje su , kako oni kažu, velika opasnost. Od Hrvata Srbija bi trebala naučiti kako se voli i štiti svoje. Nikada nećete vidjeti da neka poznata osoba iz RH dođe na radio Beograd i pljuje po Hrvatskoj. Nažalost, toga je Srbija prepuna. A najveće licemjerstvo mi je kad čujem Žigmanova da govori , tražimo ista prava Hrvata u Srbiji kao Srbi u Hrvatskoj. To je vrh licemjerstva

Jelena

19.09.2021. 10:28

Pogledajte samo hrvatski tjednik, pa tv bujica....gdje se gnjusno napadaju Srbi i Pupovac. Naslovnica tjednika je ,Porfirije četnički patrijarh Zamislite, da se u Srbiji neki mediji okome na Žigmanova, Hrvatska bi to digla na eu nivo

Tara

19.09.2021. 11:51

Hrvati nas napadaju i pljuju zbog toga što napredujemo kako bi nam umanjili uspehe, mi njima čestitamo na njihovim uspesima i želimo im da žive bolje nego ranije. To je razlika izmedju naših i njihovih političara.

Mija

19.09.2021. 12:45

I najokoreliji desničari se služe komunističkim metodama laž na laž i tako nako stotine puta laž postaje istina. A osim toga uspjeha nikakvih nama u pa moraju taj jadni i zaglupljeni narod zabavljati vanjskim neprijateljima da bi prikrili svoje domaće lopine političare, koji ih pljačkaju svakog dana na sve načine već 30 godina.!!!