СРБИЈА КОЛИКО ГОД ДА ЈЕ МАЛА, НИКАДА НИЈЕ МАЛА КОЛИКО БИ ОНИ ВОЛЕЛИ: Вучић о заједничкој конференцији Милановића и Ђукановића

Танјуг

17. 09. 2021. у 21:15

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић приметио је вечерас да је порука заједничке прес конференције председника Црне Горе и Хрватске, да мрзе Вучића, а да Србија колико год да је мала - никада није мала колико би они волели.

СРБИЈА КОЛИКО ГОД ДА ЈЕ МАЛА, НИКАДА НИЈЕ МАЛА КОЛИКО БИ ОНИ ВОЛЕЛИ: Вучић о заједничкој конференцији Милановића и Ђукановића

Foto: Printskrin

Коментаришући изјаву Зорана Милановића о "млатарању" заставама, Вучић је рекао да када се оде у Бронкс, у Њујорку, има застава од кубанских, колумбијских, венецуеланских, свако из своје земље.

- Закључили смо да је само српска застава злочин и забрањена - рекао је Вучић за ТВ Пинк.

На констатацију да му замерају што је Србе у Хрватској позвао да истакну српску заставу, Вучић је узвратио питањем:

- Где сте то чули? Баш ништа нисам изјавио тим поводом.

Појаснио је да је неко из странке коју води окачио на његов “тик -ток” спот поводом 15. Септембра, у којем говори Петар Божовић.

- Они су његове речи, ставили мени у уста. То је технички детаљ, али важан. Не искључујем могућност, да бих то учинио, и не видим да је то грех, али нисам. Сви су слагали, и домаћи и медији у региону - рекао је Вучић.

Како каже, зато што је потребан било какав повод да нападе на Србију.

Подсећа да је у Црној Гори вођена кампања против Србије и њега, а онда је кренула и опсежна кампања из Хрватске.

- Одједном сам ја крив, а не знам за шта сам крив. То је била фантастична конференција за новинаре - мрзимо Вучића, он је кретен, лудак, а Србија, колко год да је мала, никада није мала колико бисмо волели - рекао је Вучић.

Он је додао да ниједну ружну реч неће рећи на њихов рачун.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)