ЋУТА ПРОМОВИСАН У ГЛАВНУ ПЕРЈАНИЦУ ЂИЛАСА: Кесер о данашњем "еколошком" протесту у Београду

Новости онлине

11. 09. 2021. у 17:17

НАРОДНИ посланик Дејан Кесер прокоментарисао је данашњи "еколошки" протест у Београду, рекавши да је Драган Ђилас промовисао Александра Јовановића Ћуту у своју главну перјаницу.

ЋУТА ПРОМОВИСАН У ГЛАВНУ ПЕРЈАНИЦУ ЂИЛАСА: Кесер о данашњем еколошком протесту у Београду

Фото: Танјуг/Сава Радовановић/Јутјуб/Portal Krug

- Заштитник искључиво својих зелених интереса у облику зелених доларских новчаница, извесни Ћута је данас промовисан у главну перјаницу Драгана Ђиласа и тајкунске камариле. За саслужитеље послао му је газда Ђилас екипу из свог табора: несрећног Зеленовића и жуте паткаре. Чисто да се зна чији су. Разочаран и увређен тиме што му је одбијен захтев за изградњу сопствене мини хидроцентрале, извесни Ћута је почео да прети грађанима, уцењује државу и блокира главни град. Има ли боље препоруке од тога, да га газда Ђилас одмах истакне као звезду дана - запитао је Кесер.

Он каже да није мало "зеленим" покретима, који су "обојени од новаца које је Драган Ђилас посејао по свету, што иду у Брисел да пљују Србију са лобистима тзв. "Косова", него би сада да опет уништавају Београд, да га руше и блокирају."

- Цео дан на тајкунским телевизијама од паткара, Ћута и осталих Зеленовића слушамо речник мржње, претњи и омаловажавања како би пренели поруке својих власника и замаскирали њихов неуспех. А тај неуспех мери се тиме што немају подршку свог народа у Србији, већ по подршку морају да иду у Брисел, у стране амбасаде или белосветске организације за "утеривање демократије" слободним државама. И све грађане Србије називају робовима, што се могло чути из уста тог Ћуте, портапорола Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, јер мисле да ће тиме да замаскирају сопствено слугерањско лице - навео је народни посланик.

Кесер је рекао да су Александар Вучић и српски народ главни кривци сваком Ћути, поготово онда када "не може да изгради минихидроцентралу и да узима паре из џепова грађана Србије, већ их нађе на другом месту".

- По устаљеном рецепту онда се увек ређају најгоре увреде на рачун председника државе, који је главни покретац заштите животне средине у Србији. Да је тајкунску фелу која се огрнула данас у зелено заиста брига за животну средину, могли би само да захвале човеку ког вређају. Али, зна се шта њих занима заправо. Зато су спремни да вређају и чланове породице председника државе, и све оне који се данас истински боре за здравију и чистију Србију. По истом сценарију као у јулу месецу прошле године када су рушили град Београд сада прете блокадом Бранковог моста, блокадом целе Србије. Насиље и штета не помажу природи, то је јасно сваком. Једино што можемо да закључимо из ових претњи јесте да доларски зелени под патронатом Драгана Ђиласа желе опет да поробе целу Србију из једног јединог разлога, а то је власт без избора и поновно пљачкање грађана. Власт и новац су им потребни како би опет куповали станове, возили скупе аутомобиле, градили Ћутину минихидроцентралу а народ поново довели до ивице амбиса као сто је њиховом газди већ једном пошло за руком - истакао је Кесер, и додао:

- Зато бих желео свим ћутираним паткарима Зеленовићима да поручим: никада више нећете бити у могућности да уништавате Србију и њене грађане, као што сте ви и ваше газде радили у време вашег тајкунског режима, јер народ врло добро види којим путем Србија на челу са Александром Вучићем храбро и поносно гази. То је пут економског бољитка и просперитета, пут већих плата и пензија, пут снажније и модерније Србије. Грађани нису глупи и врло добро знају ко се у овде у Србији бори за њихове интересе и бољи живот а ко трчи код странаца и тамо говори све најгоре за своју земљу, па код тајкуна трци по џепарац. Сигуран сам да ће пристојна и културна Србија поново дати безрезервну подршку Александру Вучићу и његовој патриотској политици. А вама остају ваши зелени долари као ваш највећи животни успех. Од народа очекујте само презир и гађење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)