ОРЛИЋ: "На сваким изборима пораз Ђиласа је све убедљивији, из године у годину"

Новости онлајн

05. 09. 2021. у 15:19

ЧЛАН Председништва СНС Владимир Орлић реаговао је данас на најнивје изјаве Драгана Ђиласа.

ОРЛИЋ: На сваким изборима пораз Ђиласа је све убедљивији, из године у годину

Фото: Танјуг

- Да жути тајкун Драган Ђилас сматра да није довољно пара узео од народа док је био на власти, одавно је јасно свима. Међутим, он сад сматра и да на власти није био - довољно дуго? Још коју деценију туђих живота би да стави у свој џеп, онај исти у који ставља и туђе паре, да коначно буде задовољан? Ма, да не буде ипак много, чак и за познату Ђиласову алавост?

Чиме је то заслужио да од људи узме још од њиховог живота, живота њихове деце? Колико је фабрика отворио, иза себе оставио, за више од деценије власти? Није оставио баш ништа слично, јер се не рачунају Ђиласове приватне фирме - које су једине током година кризе бележиле на стотине милиона евра прихода, док је све остало пропадало, а пола милиона људи у Србији завршило на улици. Од Ђиласових приватних фирми корист је имао само - Ђилас. Нека упореди то са стотинама фабрика које је лично отворио Александар Вучић, са стотинама хиљада људи који су у Србији запослени у последњих неколико година. Из тог поређења све ће бити јасно. Па одмах нека исти тајкун покаже: колико је километара аутопутева оставио од свог газдовања, колико клиничких центара, технолошких паркова, института је отворио. Па кад се испостави да је и ту обична нула, јер се у резултате не броји отварање рачуна у иностранству за потребе самог Ђиласа - нека ту своју нулу стави на црту свему што је урађено у време Александра Вучића и захваљујући управо његовој политици. 

То су критеријуми на основу којих народ мери свакога, па ту меру успоставља - на изборима. Зато је на сваким изборима пораз Ђиласа, његових плаћеника и читаве његове тајкунско - мафијашке камариле био само - све убедљивији, из године у годину. И узалуд му је што данас прети, било уличним насиљем, било странцима: у Србији одлучује само народ, а он не жели назад у канџе тајкуну - ни деценију, ни годину, ни секунд више. Никада више. Ваша незаситост је само ваш проблем, који ћете морати да решавате искључиво - сами са собом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)