ВУЧИЋ О ОДЛАСКУ НА ЦЕТИЊЕ: Све разматрам свакодневно - донећу одлуку која је у складу са интересима Србије и СПЦ

Новости онлајн

31. 08. 2021. у 21:40

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић у свом обраћању грађанима из Словеније осврнуо се на устоличење митрополита Јоаникија на Цетињу.

ВУЧИЋ О ОДЛАСКУ НА ЦЕТИЊЕ: Све разматрам свакодневно - донећу одлуку која је у складу са интересима Србије и СПЦ

Фото: Принтскрин/Пинк

- Интересантно је како сваки дан читам разне информације о томе да ли ћу ићи или нећу ићи у Цетиње на устоличење иако ја о томе ништа нисам рекао. Ђиласови приватни медији о томе пишу без икаквих извора и основа. Ја знам те ДОС-овце који су отишли у Црну Гору да варају грађане Црне Горе као и грађане Србије што су варали. Ја разматрам све свакодневно, и донећу одлуку о томе да ли ћу ићи на Цетиње ако је то у складу са интересима Србије и СПЦ - рекао је Вучић.

Одговарајући на најаву Ненада Чанка да ће ићи на Цетиње, Вучић је рекао да му је драго што се радују и што ће моћи да заједно певају "Чавоглаве".

- То је она песма о протеривању Срба - подсетио је Вучић и рекао да му није јасно да неко жели да иде да учествује у линчовању свештеника СПЦ.

- Ђукановић се представља као бранитељ црногорских интереса од великосрпске политике, али као државник то не разумем. На сваки начин покушава се да се не направи попис, они желе да Срба буде још мање него на прошлим изборима - додао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)