НАРОД ОДЛУЧУЈЕ, АЛИ НЕ НА УЛИЦИ Вучић: Мене интересује шта ће да се прича за 50 година, а не власт

Novosti online

23. 08. 2021. у 23:30

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је вечерас политичким противницима који, као академик Душан Теодоровић тврде да има само лични интерес останка на власти, да ће се видети шта ће народ да каже и коме ће да укаже поверење, али на изборима, не на улици.

НАРОД ОДЛУЧУЈЕ, АЛИ НЕ НА УЛИЦИ Вучић: Мене интересује шта ће да се прича за 50 година, а не власт

Фото: Принтсцреен/РТВ Пинк

Вучић је, у емисији "Ћирилица", поновио да ће честитати свакоме ко победи и то сат и по од избора, као што је увек радио, па тако и када је победио тесно Ненад Богдановић на изборима за Београд.

- Мене интересује шта ће да се прича за 50 година, а не власт - истакао је он.

- Сваки пут када чујете увреде оне говоре више о њима него о особама које вређају. Као и оно што су рекли да је сада мени велики проблем када скандирају "Вучићу педеру". Проблем је ако скандирате "Жута кућа", "Нож, зица, Сребреница". Никада неће одговарати некон да виче "Вучићу педеру". Био проблем за вас када су звездини навијачи скандирали "Спаси Србију и убиј се" па сте молили да престану - казао је он.

То Вучићу педеру, каже, му ништа не представља, јер то није, а и да јесте не би се правдао.

Каже да су тражили камере на стадионима да би могли децу да доводе на стадионе, а сада, констатује, кажу да смо их поставили да би установили ко виче "Вучићу педеру".

Казао је да је је тужно што је Теородовић академик, као што је тужно да је Владимир Вулетић професор, имајући у виду да су раније власти желеле да Војислава Шешеља избаце са факултета као професора, а има много више права да се тако назива.

- Нас не интересује лични обрачун са њима. Само користимо да укажемо на проблем који не сме да постоји у друштву.

На питање да прокоментарише што се користи да се Небојша Стефановић хвалио да највише воли да једе ћевапе, имајући у виду шта је радила банда Вељка Беливука, Вучић је казао да Стефановић сигурно није био свестан могућих алузија.

Говорећи о акцији против банде Беливука рекао је да ФБИ није учествовао ни у чему.

- Ми смо део међународних безбедносних акција, јер криминал има транснационални карактер. Али за ову групу акцију смо спровели сами - рекао је он.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)