БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ: Ђилас је за време своје власти зарадио стотине милиона евра, а сада његови сарадници показују лажно саосећање

Novosti online

07. 08. 2021. у 17:24

НИШТА боље човек ни не може да очекује од политичара који су одувек, на тешкој муци људи, зарађивали јефтине политичке поене, наводи се у саопштењу министра Бранислава Недимовића.

БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ: Ђилас је за време своје власти зарадио стотине милиона евра, а сада његови сарадници показују лажно саосећање

Фото Н. Фифић

- Највећа иронија од свега је да сарадник човека који је за време своје власти зарадио стотине милионе евра долази код сељака да покаже лажну саосећајност и понуди поштену власт.

- Да ли ви стварно мислите да је народ толико луд - упитао је министар.

- Да не види да код вас једино постоји глад за влашћу и ниједна друга. Иначе сте врло сити, то се и из приложеног види. Образ као ђон. О стручности за аграр нећу ни да причам. Не знам како вас није срамота да причате о млеку са сељацима. Како се ваш тајкун није сетио да, уз толику наводну бригу о ПКБ, се ухвати за џеп, па макар и државни, да заврши националну лабораторију за контролу квалитет млека, да људи тачно виде ко и како петља и какво млеко пију грађани.

- Да створите тако предуслове да се млеко и по квалитету плаћа. Не, вама је било боље да тајкунске лабораторије контролишу сељаке и одређују судбину. Тада му то није сметало, ни њему ни његовим пајтосима из странке који су водили аграр. Није им сметало да нас Европа прозива што су нам дали милионе за исту, а у Батајници уместо лабораторије, Потемкиново село. Тако сте и замишљали своју политику. Због тога су други морали да црвене.

- Само господо, у Србији се село знојем и радом диже, не демагогијом. Али нека народ не брине, новац смо ми из нашег буџета обезбедили, јер кад се од народа не отима онда нешто и може да остане за корист тог истог народа. Ту лабораторију смо изградили и обезбедили опрему светског ранга, најбољу у региону. Тако сте исто дизали панику за цену пшенице па кад је све испало потпуно другачије, нестали сте. Исто је било и за вишњу и за све што сте икада и изговорили. Ми за разлику од вас не жмуримо на проблеме.

- Разговарамо са свима, решавамо проблеме колико можемо, али је и то опет толико колико ви нећете за два живота. Представљате светски проблем, као да су српски ратари подигли цене сточне хране и угрозили сточаре, а не што је сточна храна свуда у свету поскупела. Само је остало још њих да почнете да прозивате због тога и онда ћете дотаћи врхунац своје бриге за селом и сељацима. Спустите се на земљу и понудите решења кад сте толико паметни, уместо што прозивате намученог сељака да гласа за ваш "Дизниленд" програм - наводи се на крају министровог саопштења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)