МИНИСТАР МОМИРОВИЋ УСКОРО ИЗЛАЗИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Већ заказао састанак за уторак

Novosti online

29. 07. 2021. у 09:02

ТОМИСЛАВ Момировић, министар саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре, који је пре два дана хитно оперисан у ужичкој болници због пуцања слепог црева, добро се осећа и опоравља се, а већ је и заказао састанак за уторак!

МИНИСТАР МОМИРОВИЋ УСКОРО ИЗЛАЗИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Већ заказао састанак за уторак

Фото Танјуг

Како је речено у болници, његово здравствено стање након операције је добро и очекује се да ће за неколико дана бити пуштен на кућно лечење.

- Министар је стабилно, на одељењу је, стално је на вези са породицом и сарадницима и добро се осећа. Породица није могла да га види јер су посете забрањене одраније због короне - казала нам је Данијела Васиљевић, ПР Здравственог центра Ужице. Како је нагласила, он није имамо апсолутно никакве посебне захтеве и одлично сарађује са лекарима и медицинским особљем.

- То је заиста веома културан млад човек, потпуно на месту - додала је наша саговорница.

Момировићева саветница за медије казала је да није прецизирано када ће он изаћи из болнице, али да су стално у контакту, причају о послу и већ је убеђен да ће ускоро стати на ноге и вратити се обавезама.

- Наравно да би требало најпре потпуно да се опорави, али већ за уторак планира састанак који не би да пропусти - казала нам је његова саветница.

Подсетимо, Момировићу је позлило пре два дана током обиласка радова на тунелу Лаз на траси будућег ауто-пута од Прељине до Пожеге. Он је хитно превезен у ужичку болницу, где је оперисао слепо црево.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)