БРИСЕЛУ "НЕ" 21 ПУТ: Усклађеност са спољном политиком ЕУ за шест месеци 2021, углавном не подржавамо декларације против Русије и Кине

Д. МИЛИНКОВИЋ

29. 07. 2021. у 10:48

У ПРВИХ шест месеци ове године, Европска унија донела је укупно 45 спољнополитичких декларација, од којих је Србија подржала 24, што значи да је проценат усаглашавања Београда са спољном и безбедносном политиком Брисела био 53 одсто.

normalno

29.07.2021. 16:11

Neznam zašto srbija uopće želi u evropsku uniju kada tu evropsku uniju mrzi i ne želi usklađivati zakone s pravnom stečevinom evropske unije lijepo odustanite od pregovora i ovako ćete u uniji biti trojanski konj raditi za interese rusije i kine luđi su oni koji pregovaraju s vama da se mene pita ja bi vam blokirao pregovore o članstvu isto kao i turskoj nije to za čobane i negatore genocida

buki

12.08.2021. 12:42

@normalno - Ne negiraju Srbi genocid, ali onaj koji se zaista dogodio u Jasenovcu i okolini. Zato vi, večito žedni srpske krvi ne silazite sa naših portala i to nazivate normalnim. Znate li kada bih ja ušla na neki hrvatski portal - NIKADA. Kralj i broz vam napravili državu, poklali ste nas, proterali, pokatoličili, oteli i otimate imovinu, i što se mene tiče možete da likujete u lijepoj vašoj, budete srećni ili izgorite, - meni je potpuno svejedno, dok vama ''normalnim'' jedno oko i dalje u Srbiji. Valjda čekate novu priliku za upotrebu srboseka ili šta?

Miki Zg

29.07.2021. 21:38

Kada ti EU zločinci priznaju cjelovitu Srbiju s KiM-ijom možemo razgovarati o usklađenosti nekih EU deklaracija ? Do tada ne očekujte ništa ,sve Istočne ,komunističke zemlje moraju u zločinački NATO ,pa u EU .Vidite koliko promila je ostvarivo za Srbiju ,jedino šanse ima krug dvojke u BG. i nitko više ! ,oni su usklađeni ?