ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ БОЛНИЦЕ НАКОН ОПЕРАЦИЈЕ: Открили у каквом је стању министар Момировић, у болници и његов отац

Танјуг

27. 07. 2021. у 18:01

МИНИСТАР грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић оперисан је данас због упале слепог црева у Општој болници Ужице, одакле наводе да му је стање стабилно и остаће у болници дан-два.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ БОЛНИЦЕ НАКОН ОПЕРАЦИЈЕ: Открили у каквом је стању министар Момировић, у болници и његов отац

Фото: Танјуг/Тања Валић

Према речима ПР Здравственог центра Данијеле Васиљевић, министар Момировић је у стабилном стању, у болници ће остати наредних дан-два, а операцију је лапараскопском методом урадио др Мирослав Станојевић, шеф хирургије Опште болнице Ужице.

Како је Танјугу изјавио његов отац, Ђорђе Момировић, који је дошао у Општу болницу Ужице, министар је болове у стомаку имао само јутрос и претходних дана добро се осећао.

- Обавестили су ме да је операција успешно протекла и да му следи брз опоравак - рекао је Ђорђе Момировић.

Томиславу Момировићу позлило је током обиласка радова на ауто-путу код Пожеге, после чега је хитно оперисан у ужичкој болници.

Током обиласка деонице будућег ауто-пута, а потом и на састанка у општини Пожега, Момировић се сарадницима пожалио на неиздрживе болове у пределу стомака и малаксалост.

Упркос њиховим саветима да прекине радне обавезе и оде лекару, Момировић је инсистирао да, као што је планирано, обиђе тунел Лаз и општину Пожега, након чега је хитно пребачен у Општу болницу у Ужицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)