МИНИСТАР ВУЛИН: Док Вучић води Србију, Српска ће увек имати нашу подршку и помоћ

Novosti online

27. 07. 2021. у 13:42

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да Република Српска неће остати без подршке Републике Србије.

МИНИСТАР ВУЛИН: Док Вучић води Србију, Српска ће увек имати нашу подршку и помоћ

Фото Танјуг

- Након штетне, погрешне и злонамерне одлуке Валентина Инцка, одлуке којом је покушао да се освети свим народима Босне И Херцеговине, десило се оно што је и очекивано, дошло је до дестабилизације БиХ, до значајног узнемирења свих политичких фактора у БиХ и наравно, дошло је до тога да се Република Српска осећа веома угрожено. Наметање истине никада није могуће и једноставно није нешто што би на било који начин требало урадити – рекао је Вулин у Зворнику.

- Синоћ сам до касно разговарао са председником Вучићем о свему што се дешава у БиХ и након ове штетне и погрешне одлуке Валентина Инцка, и ја очекујем да ће председник Вучић позвати политичке представнике Срба из Републике Српске у Београд, да се виде, да разговарају, да заједно анализирају све што се дешава и верујем да ће донети одлуке које су добре за наш народ али и добре и за све људе који живе на овим просторима. Не знам какви ће бити закључци ни када ће се то десити, али знам једну ствар - Република Српска неће остати без подршке Републике Србије. Док Александар Вучић води Републику Србију Република Српска ће увек имати подршку и помоћ од стране Републике Србије - изјавио је министар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)