ДРЖАВА ЈЕ ПОЧЕЛА ДА ЧИСТИ И ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Председник Вучић - "То није наивно - веома је широка мрежа, али имамо бољи систем"

Новости онлајн

24. 07. 2021. у 23:04

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је држава почела да чисти и фудбалску мафију.

ДРЖАВА ЈЕ ПОЧЕЛА ДА ЧИСТИ И ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Председник Вучић - То није наивно - веома је широка мрежа, али имамо бољи систем

Фото: Принтскрин/Пинк

Рекао је, коментаришући неслану шалу Владимира Вулетића на рачун жртава Вељка Беливука, да се мора имати у виду да много људи у фудбалским клубовима ради за мафијаше.

- Истрага је отворена и видећете како консиљере каже који играчи морају да играју - додао је он.

Вучић је казао да увек нападају њега с причом да је тешко у Партизану, а увек се иза свега крије одлука Беливука и консељера да на томе граде политичку прилику за рушење стабилности Србије, да би се земља вратила на време разарања, пропадања.

- То није наивно. Веома је широка мрежа - подвукао је он.

Вучић је рекао да се и сам питао што је увек крив некоме, иако је дао паре Партизану, 2,5 милиона евра, да би играо у Европи, као што је дато и Црвеној Звезди.

- Али направили смо бољи систем, и од последњег кола нема намештања. Нико више не може да каже да има намештене утакмице. Почели смо да чистимо фудбалску мафију, али је потребно време - додао је он.

Вучић је казао да није пријатно када морате да слушате и читате сваког дана да сте заједно са оваквима у било чему учествовали.

- Поносан сам на чињеницу да сам главна мета ја, а жао ми је што су мењајући исказе сада уплели и Александра Вулина - рекао је он.

Вучић је казао да и зна коме из страних служби одговара да Србија не буде стабилна.

- Зашто би била стабилна, а није признала КиМ, јача војно и економски, у сваком смислу и погледу - додао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)