ГОРАН ВЕСИЋ О СРАМНОМ НАПАДУ НА ПРЕДСЕДНИКА: Нови покушај да криминалци преузму власт - нападају Вучића који их је ухапсио!

Новости онлајн

22. 07. 2021. у 17:25

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке, Горан Весић, реаговао је на текст који је објавио Крик, а тиче се сведочења Вељка Беливука.

ГОРАН ВЕСИЋ О СРАМНОМ НАПАДУ НА ПРЕДСЕДНИКА: Нови покушај да криминалци преузму власт - нападају Вучића који их је ухапсио!

Фото Танјуг

- Политичари који су заједно са криминалном бандом Вељка Беливука спремали државни удар постају све нервознији јер се обруч правде стеже око њих и суђење ускоро почиње. Зато је лажима које су данас објављене, а које је изнео шеф ове банде нападнут директно председник Александар Вучић који је симбол борбе против криминала.

Ова брутална криминална група подржана од стране домаћих и страних политичких структура жели да уклањањем председника Вучића заустави економски напредак земље и прекине реформе којима Србија постаје друштво у којем се поштују закони. Оличење такве Србије и таквог друштва је Александар Вучић.

Криминалци и политичари који их подржавају, а који би на силу, мимо воље народа, да преузму власт, знају да за њих нема места у Србији у којој се поштују закони. Зато нападају Вучића који их је ставио тамо где им је место и где ће заувек остати – иза решетака. Зато не нападају оне политичаре који су их подржавали, дружили се са њима и омогућили да постану најмонструознија криминална банда на Балкану. Нападају Вучића који их је ухапсио.

Напад на председника Вучића и његову породицу није лични чин већ напад на институцију председника Републике Србије. То је напад на Србију коју води и представља председник са жељом да се изазове нестабилност и безакоње у којем се криминалци и тајкуни најбоље сналазе. Хаос у коме о будућности Србије не одлучује народ већ странци и њихови домаћи полтрони.

То не смемо да дозволимо! - написао је Весић на свом Фацебоок налогу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)