ВУЧИЋ О ИНЦИДЕНТУ У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Њима одговара да себе подижу у јавности, а ја сам изгубио 10 минута драгоценог времена

Новости онлајн

26. 06. 2021. у 11:03

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић присуствовао је почетку рада производног погона фабрике Јумко, у Рудној Глави, код Мајданпека.

ВУЧИЋ О ИНЦИДЕНТУ У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Њима одговара да себе подижу у јавности, а ја сам изгубио 10 минута драгоценог времена

Фото: Принтсцреен/ПИНК

Након посете, обратио се грађанима, када је коментарисао и јучерашњи инцидент Вука Јеремића када је са својом екипом дошао испред Председништва како би се сукобио са председником Србије.

– Ја не спадам у оне, нисам ни журио ни трудио се да објашњавам, не сматрам да је важно. За мене је проблем кад премијерки кажете глупачо покварена, не зато што је председница Владе, већ зато што то не смете ниједној дами да говорите, нема смисла да говорите људима “ми ћемо вас да бијемо јер мислите другачије”. Због тога сам реаговао и рекао "дођите мени, урадите то са мном, нећу да се кријем". Њих петорица су викали, вређали, ја сам био сам. Не можете баш да имате толико енергије као њих 5. Они мене ничим нису угрозили, то што су викали је политички перформанс.

– Оно што им замерам је што угрожавају безбедност грађанима Србије. Они немају програм, већ прете људима који другачије мисле, воле своје земљу и виде бољитак у својој земљи. Питао сам се јесам ли погрешио што сам сишао, али нисам. Опет бих исто урадио, јер је морао неко да покаже да се нормална и пристојна Србија не плаши батинаша. Само немојте грађанима то да радите, разумео сам политички перформанс, али да кукам и плачем, додајем три на картем, стварно ми не пада на памет – нема смисла. Да поново дођу, опет бих сишао, само бих их вероватно и мање узбуђен због свега што су говорили, позвао да уђу на кафу. Њима одговара да себе подижу у јавности, а ја сам изгубио 10 минута драгоценог времена - рекао је председник. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)