ЗАШТО ЂИЛАС НИЈЕ ОБИШАО ХЛАДЊАЧУ КОЈУ ЈЕ ПАЗАРИО? Јованов поручио - Да виде пољопривредници како тајкун улаже у пољопривреду! (ВИДЕО)

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 15:47

ДРАГАН Ђилас је данас дошао у Кикинду да прича о пољопривреди. Кажу да ће да обиђе и неко пољопривредно газдинство, а то ме искрено веома чуди, будући да он има своја пољопривредна газдинства у Кикинди - каже Миленко Јованов, народни посланик и потпредседник Српске напредне странке у видео снимку који је објавио на свом Твитер профилу.

ЗАШТО ЂИЛАС НИЈЕ ОБИШАО ХЛАДЊАЧУ КОЈУ ЈЕ ПАЗАРИО? Јованов поручио -  Да виде пољопривредници како тајкун улаже у пољопривреду! (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

- То је ова рушевина иза мене, то је хладњача која се бар тако зове, а никада није служила као хладњача, то је плаћено новцем грађана из Развојне банке Војводине, око милион евра, а касније, због тога што Ђиласов пословни партнер није плаћао ни рате ни камате, ни било шта друго, продата, за дуг фактички, коју је наравно октупио баш Драган Ђилас, и његов мултиком за око 100 хиљада евра - каже Јованов у снимку. 

- 900 хиљада евра је нестало у овој трансакцији, вероватно путем Маурицијуса, Хонг Конга, или негде другде, на некој другој дестинацији на којој Ђилас већ има рачуне. Оно што је важно, и то је питање пре свега - зашто је Дргаган Ђилас данас имао потребе да обилази било које пољопривредно добро или пољопривредно газдинство, што се не похвали овим што је оставио Кикинђанима, што се не похвали како он брине о пољопривреди, што не каже како се он заиста бави пољопривредом у Србоији? - поручује Јованов. 

- А зашто власник #Мултиком @DraganDjilas и његова запослена нису обишли "хладњачу" коју су недавно пазарили, а прошли су поред ње?! Није ваљда да се не поносе новим чедом своје пословне империје? Да виде пољопривредници како тајкун улаже у пољопривреду! Од Србије ово нећете направити! - написано је у опису видеа на његовом Твитер профилу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)